![]() |
Re: E39 - M5
Da,de pleoape era vorba :)
|
tea ... tea ... ai parcato intr'o seara (erai la sala presupun) chiar in fata blocului meu ... si nu am avut cum sa mai cobor cu motoru :| ... si a trebuit sa plec pe jos ... i'as fi lasat o zgarietura ... dar daca a fost a ta , am iertato :P ...
ps: acum daca ti'o zgarie cineva Doamne fereste sa nu crezi ca sunt vinovat ... am ziso in spirit de gluma ... |
Quote:
|
Marfa e39-ul.
am avut si eu 2, dar unul l-am tinut numai vreo 2 saptamani pt ca avea vanosul zgomotos ca un diesel. foarte rezistente ca masini daca nu sunt abuzate :shock::shock::shock: |
Quote:
Quote:
|
orice motor care are vanos , devine zgomotos la un moment dat ! e boala specifica ! nu crapa , dar e enervant sunetul ! totusi vestea buna e ca sunt kituri de reparare pentru vanos la preturi decente si se poate rezolva problema cu ajutorul unui mecanic priceput !
PS : bmw urile sunt nascute ca sa fie "abuzate" :workout: |
Quote:
eu am fost cu ea la un garaj de oameni priceputi si mi-au spus, spre surprinderea mea ca nu are putere destula tot din aceeasi cauza. au spus ca singurul loc in care poate fi reparat vanosul (x2 units parca) era in america la DR VANOS. Reoaratia ar fi costat in jur la vreo £2000 si am decis sa o vand. cat despre abuz...cred ca sunt unul dintre cei care o fac prea des. exemplu: zi de zi :D |
Quote:
|
visul meu un m5 din asta ...sa ai grija de ea, drum bun si fara evenimente iti doresc
|
merci, dar nu mai am m5-ul ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Facea misto, are grija de masina asta ca si cand ar fi a lui
|
Quote:
oooo salut domnu` Radu ... Nu iti mai vazusem bijuteria parcata langa casa mult mult timp ... mai mereu treceam pe acolo poate poate te vad :)) .. si de suparare dadusem Emu :)) Si acum ca te-am vazut back home mi-am luat si eu Emu inapoi :)) Numai bine , |
tunata superb frate :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:38. |
- Copyright 2026 4Tuning