Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 5 (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5.html)
-   -   E39 - M5 (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5/195664-e39-m5.html)

SV25MBN 05-10-10 19:12

Re: E39 - M5

Da,de pleoape era vorba :)

urs_e30 05-10-10 19:39

tea ... tea ... ai parcato intr'o seara (erai la sala presupun) chiar in fata blocului meu ... si nu am avut cum sa mai cobor cu motoru :| ... si a trebuit sa plec pe jos ... i'as fi lasat o zgarietura ... dar daca a fost a ta , am iertato :P ...

ps: acum daca ti'o zgarie cineva Doamne fereste sa nu crezi ca sunt vinovat ... am ziso in spirit de gluma ...

haristeas51 05-10-10 20:21

Quote:

Originally Posted by urs_e30 (Post 3705116)
tea ... tea ... ai parcato intr'o seara (erai la sala presupun) chiar in fata blocului meu ... si nu am avut cum sa mai COBOR cu MOTORUL :| ... si a trebuit sa plec pe jos ... i'as fi lasat o zgarietura ... dar daca a fost a ta , am iertato :P ...

ps: acum daca ti'o zgarie cineva Doamne fereste sa nu crezi ca sunt vinovat ... am ziso in spirit de gluma ...

:) _____________

sharpreloaded31 05-10-10 20:29

Marfa e39-ul.
am avut si eu 2, dar unul l-am tinut numai vreo 2 saptamani pt ca avea vanosul zgomotos ca un diesel. foarte rezistente ca masini daca nu sunt abuzate :shock::shock::shock:

tea_radu 05-10-10 20:54

Quote:

Originally Posted by urs_e30 (Post 3705116)
tea ... tea ... ai parcato intr'o seara (erai la sala presupun) chiar in fata blocului meu ... si nu am avut cum sa mai cobor cu motoru :| ... si a trebuit sa plec pe jos ... i'as fi lasat o zgarietura ... dar daca a fost a ta , am iertato :P ...

Scuze frate, probabil m-am bucurat ca e bordura mica si pot sa urc

Quote:

Originally Posted by sharpreloaded31 (Post 3705263)
Marfa e39-ul.
am avut si eu 2, dar unul l-am tinut numai vreo 2 saptamani pt ca avea vanosul zgomotos ca un diesel. foarte rezistente ca masini daca nu sunt abuzate :shock::shock::shock:

Am auzit si eu cateva cu vanosul mai zgomotos dar nu e pb chiar daca se aude.Nu stiu ce sa zic, eu am alta premiza, daca ii dai tot ce ii trebuie si o lasi sa se incalzeasca poti sa abuzezi cat vrei de ea, cel putin eu asa fac

DEVIL's Style 05-10-10 21:20

orice motor care are vanos , devine zgomotos la un moment dat ! e boala specifica ! nu crapa , dar e enervant sunetul ! totusi vestea buna e ca sunt kituri de reparare pentru vanos la preturi decente si se poate rezolva problema cu ajutorul unui mecanic priceput !

PS : bmw urile sunt nascute ca sa fie "abuzate" :workout:

sharpreloaded31 05-10-10 21:25

Quote:

Originally Posted by DEVIL's Style (Post 3705439)
orice motor care are vanos , devine zgomotos la un moment dat ! e boala specifica ! nu crapa , dar e enervant sunetul ! totusi vestea buna e ca sunt kituri de reparare pentru vanos la preturi decente si se poate rezolva problema cu ajutorul unui mecanic priceput !

PS : bmw urile sunt nascute ca sa fie "abuzate" :workout:

cand am spus abuzat...ma refeream la ABUZAT :))

eu am fost cu ea la un garaj de oameni priceputi si mi-au spus, spre surprinderea mea ca nu are putere destula tot din aceeasi cauza. au spus ca singurul loc in care poate fi reparat vanosul (x2 units parca) era in america la DR VANOS. Reoaratia ar fi costat in jur la vreo £2000 si am decis sa o vand.
cat despre abuz...cred ca sunt unul dintre cei care o fac prea des.
exemplu: zi de zi :D

DEVIL's Style 05-10-10 21:50

Quote:

Originally Posted by sharpreloaded31 (Post 3705454)
cand am spus abuzat...ma refeream la ABUZAT :))

eu am fost cu ea la un garaj de oameni priceputi si mi-au spus, spre surprinderea mea ca nu are putere destula tot din aceeasi cauza. au spus ca singurul loc in care poate fi reparat vanosul (x2 units parca) era in america la DR VANOS. Reoaratia ar fi costat in jur la vreo £2000 si am decis sa o vand.
cat despre abuz...cred ca sunt unul dintre cei care o fac prea des.
exemplu: zi de zi :D

Si mie mi au spus niste oameni foarte priceputi [ reprezentanta ] ca ma costa 950 de euro inlocuirea catalizatorului pe o celica t23 din 2003 ! Nu stiu cum sta treaba in uk dar daca te uiti atent in europa sunt destui care aduc kituri de reparatie pentru vanos [ vreo 200-300 de euro in functie de model si motorizare ] si repara vanos ! mi se pare ca sunt si la noi in tara daca nu ma insel ! oricum daca mai doresti si alte informatii mai bine folosim pm ul sa nu stricam topicul omului ! cu stima si imi cer scuze de la tea pentru off topic ul creat !

viruszatu1 05-10-10 22:11

visul meu un m5 din asta ...sa ai grija de ea, drum bun si fara evenimente iti doresc

sharpreloaded31 05-10-10 22:30

merci, dar nu mai am m5-ul ;)

tea_radu 06-10-10 05:27

Quote:

Originally Posted by viruszatu1 (Post 3705586)
visul meu un m5 din asta ...sa ai grija de ea, drum bun si fara evenimente iti doresc

Mersi frumos

tea_radu 06-10-10 05:29

Quote:

Originally Posted by DEVIL's Style (Post 3705524)
Si mie mi au spus niste oameni foarte priceputi [ reprezentanta ] ca ma costa 950 de euro inlocuirea catalizatorului pe o celica t23 din 2003 ! Nu stiu cum sta treaba in uk dar daca te uiti atent in europa sunt destui care aduc kituri de reparatie pentru vanos [ vreo 200-300 de euro in functie de model si motorizare ] si repara vanos ! mi se pare ca sunt si la noi in tara daca nu ma insel ! oricum daca mai doresti si alte informatii mai bine folosim pm ul sa nu stricam topicul omului ! cu stima si imi cer scuze de la tea pentru off topic ul creat !

Nu e pb, era vb tot de vanos de s62, nu era off

tea_radu 06-10-10 16:19

Facea misto, are grija de masina asta ca si cand ar fi a lui

Ricardinho 08-10-10 12:44

Quote:

Originally Posted by tea_radu (Post 3707175)
Facea misto, are grija de masina asta ca si cand ar fi a lui

oooo salut domnu` Radu ...
Nu iti mai vazusem bijuteria parcata langa casa mult mult timp ... mai mereu treceam pe acolo poate poate te vad :)) .. si de suparare dadusem Emu :)) Si acum ca te-am vazut back home mi-am luat si eu Emu inapoi :))

Numai bine ,

tlovidiu 08-10-10 12:50

tunata superb frate :)

All times are GMT +2. The time now is 06:38.

- Copyright 2026 4Tuning