Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Un tico cu personalitate (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/195432-tico-personalitate.html)

valitataye 23-11-10 20:29

Re: Un tico cu personalitate

Hai cu el gata cat mai repede:D

yneedlove 24-11-10 10:08

Sa inteleg ca tu ai garaj ???

TM32CIP 25-11-10 10:51

acum am observat un detaliu ... TM ! :lol: buna asta, buna :lol:

Fireburn_03 27-11-10 18:56

update: masina semicanta :))
alta tapiterie ... inca se lucreaza la partea tehnica :) dar avanseaza lucrarile :D

daca am omis ceva sa ma mai completeze si sebastian ;))

valitataye 27-11-10 19:04

Hai sebastian cu poze si update-uri la masina:D

sebastyan2001 02-12-10 00:42

7 Attachment(s)
In ultimele zile nu am apucat sa mai muncesc la masinuta, am mai luat o masina, mai deosebita si nu am avut timp de ticolino. Totusi am pus inchiderea centralizata, am chimbat mocheta si maine ma duc sa fac carburatorul. Poze cu ticolino si ultima achizitie.

SKR* 02-12-10 01:12

Jantele sunt criminale :oops:

valitataye 02-12-10 09:05

Frumoasa noua achizitie:-)

Greku`BWJ 02-12-10 11:15

Ao0leoo ... :X daca te gandesti sa vinzi ultima ta achizitie sau sa dai ceva de pe ea...eu rezerv de acum scaunele si motorul :)))

sebastyan2001 02-12-10 15:57

2 Attachment(s)
Merci baieti de urari, ultima achizitie nu va pleca de la mine. Nu o mai neglijez pe asta mica asa ca azi am fost si am facut carbul, tipul de la pantelimon intradevar este super baiat, merge masina de rupe :D . Mai tarziu ma duc la garaj sa termin de montat muzica si plasticele de la interior, de maine intra serios la treaba :D .

SKR* 02-12-10 20:54

Arata superb asta mica 8)

B-99-SAA 02-12-10 20:54

Auzi ma... cand mai trec pe la tine sper ca ma dai si pe mine o tura doua trei patru cinci sase sau mai multe cu fratele mai mare al Ticozaurului... :rolleyes2 Bine ca ti-ai facut carburatoru, acum baga forta sa o termini ca deja ingheata toate (mai putin preturile la mancare prin magazine) :D

yneedlove 02-12-10 21:00

Corect... MAN asteptam si eu frate un PM cu datele clare a lu ne'a ala cu carbul...cine stie va rog...urgent pana nu vine inghetzul...sa fac si eu carbul....acum ca tot iau salariu sa ai fac si eu cadou lu albastrita o programare la "coafor" :P:D .... multzam all anticipat ... marfa rau opelul.... :D vreau si eu sa trec la un upgrade ...ren'o laguna... merge ???:D
jentzile sunt mortale ... no comment man...vreau si eu daca se poate si ne permitzi..sa vin si eu cu saa...sa ne dai cateva ture...de romania :D:P

sebastyan2001 02-12-10 22:58

2 Attachment(s)
Tico este aproape gata, pe partea de mecanica si estetica e gata pt anu asta, mai trebuie doar ulei + filtre si bujii (astea urgent). Mai pun 2 poze cu amandoua in garaj, aia mare astepta cat se lucra la asta mica :D . Te plimb Liviule cum sa nu te plimb, dar intai sa o fac sa fie in mintile ei :D .

sorin_maican20 02-12-10 23:04

On topic:

Arata bine Tico. Ma bucur ca ai rezolvat cu carburatorul. Sunt curios fiindca maine merg si eu la reglaj: ti-a mai schimbat ceva garnituri sau alte lucruri prin carb sau doar l-a curatat si testat?

Off topic:
Doamne cat de bine arata Vectra!! Poate vii la o intalnire cu ea; de mult imi doresc sa stau intr-o masina cu multi cai (m-am cam obisnuit cu cei ai micului gigant).

All times are GMT +2. The time now is 23:13.

- Copyright 2026 4Tuning