![]() |
Re: Un tico cu personalitate
Hai cu el gata cat mai repede:D
|
Sa inteleg ca tu ai garaj ???
|
acum am observat un detaliu ... TM ! :lol: buna asta, buna :lol:
|
update: masina semicanta :))
alta tapiterie ... inca se lucreaza la partea tehnica :) dar avanseaza lucrarile :D daca am omis ceva sa ma mai completeze si sebastian ;)) |
Hai sebastian cu poze si update-uri la masina:D
|
7 Attachment(s)
In ultimele zile nu am apucat sa mai muncesc la masinuta, am mai luat o masina, mai deosebita si nu am avut timp de ticolino. Totusi am pus inchiderea centralizata, am chimbat mocheta si maine ma duc sa fac carburatorul. Poze cu ticolino si ultima achizitie.
|
Jantele sunt criminale :oops:
|
Frumoasa noua achizitie:-)
|
Ao0leoo ... :X daca te gandesti sa vinzi ultima ta achizitie sau sa dai ceva de pe ea...eu rezerv de acum scaunele si motorul :)))
|
2 Attachment(s)
Merci baieti de urari, ultima achizitie nu va pleca de la mine. Nu o mai neglijez pe asta mica asa ca azi am fost si am facut carbul, tipul de la pantelimon intradevar este super baiat, merge masina de rupe :D . Mai tarziu ma duc la garaj sa termin de montat muzica si plasticele de la interior, de maine intra serios la treaba :D .
|
Arata superb asta mica 8)
|
Auzi ma... cand mai trec pe la tine sper ca ma dai si pe mine o tura doua trei patru cinci sase sau mai multe cu fratele mai mare al Ticozaurului... :rolleyes2 Bine ca ti-ai facut carburatoru, acum baga forta sa o termini ca deja ingheata toate (mai putin preturile la mancare prin magazine) :D
|
Corect... MAN asteptam si eu frate un PM cu datele clare a lu ne'a ala cu carbul...cine stie va rog...urgent pana nu vine inghetzul...sa fac si eu carbul....acum ca tot iau salariu sa ai fac si eu cadou lu albastrita o programare la "coafor" :P:D .... multzam all anticipat ... marfa rau opelul.... :D vreau si eu sa trec la un upgrade ...ren'o laguna... merge ???:D
jentzile sunt mortale ... no comment man...vreau si eu daca se poate si ne permitzi..sa vin si eu cu saa...sa ne dai cateva ture...de romania :D:P |
2 Attachment(s)
Tico este aproape gata, pe partea de mecanica si estetica e gata pt anu asta, mai trebuie doar ulei + filtre si bujii (astea urgent). Mai pun 2 poze cu amandoua in garaj, aia mare astepta cat se lucra la asta mica :D . Te plimb Liviule cum sa nu te plimb, dar intai sa o fac sa fie in mintile ei :D .
|
On topic:
Arata bine Tico. Ma bucur ca ai rezolvat cu carburatorul. Sunt curios fiindca maine merg si eu la reglaj: ti-a mai schimbat ceva garnituri sau alte lucruri prin carb sau doar l-a curatat si testat? Off topic: Doamne cat de bine arata Vectra!! Poate vii la o intalnire cu ea; de mult imi doresc sa stau intr-o masina cu multi cai (m-am cam obisnuit cu cei ai micului gigant). |
| All times are GMT +2. The time now is 23:13. |
- Copyright 2026 4Tuning