![]() |
Re: Volswagen Golf 5 Gti Facut La Underground Tuning In Galati
Quote:
|
ce sa mai zic .. un expert bogdanel asta ... peste catziva ani o sa ajunga cunoscut peste mari si oceane :D
|
cine are schimbat softul pe gti, cu motor bwa ? si cum se comporta masinuta?
|
Foarte Frumoasa Masina :P
|
Quote:
|
subscriu. tot bwa am si eu cu soft de la rbn.
|
:O no coment
|
1 Attachment(s)
Sal,
Ceva tobe de evacuare sport pentru PASSAT B6 2.0 TDI/140 CP aduci ? As vrea sa stiu ce pret are modelul asta din poza ? Este de la Sebring . Dar daca aduci ceva de la Remus sau alte firme cunoscute tot acelasi model ca in poza 2x76 nu mas supara daca este un pret rezonabil . Sa stii ca nu ma intereseaza sa faca neaparat zgomot ci sa respite motorul mai usor ? Te rog daca gasesti alte marci sa-mi dai si detalii (marca, etc) . |
Salut. Frumoasa masina cat a costat ?
|
ii ok kit-u exterior,cre ca ar fi fain sa vopsesti si pragurile si spoileru spate
|
1 Attachment(s)
Sal,
Am si eu o intrebare . Poti sa-mi spui si mie unde gasesc si eu Prelungirea asta de la spoilerul spate ? Este de Passat B6 3.2 FSI V6 si cred ca este cea de pe model-ul R-LINE dar nu sunt foarte sigur . Multumesc . |
Salutari! Bai baieti am si eu un golf 5 2.0 tdi si vreau sa il fac sa arate ca gti-ul rosu din poze ca si kit ! Spuneti-mi va rog pasii pe care trebuie sa ii urmez! Multumesc anticipat...
|
Da Domnul, frumoasa masina!!! Un golf tunat cu stil!!! Fainca combinatie cromatica ai ales...si chiar nu poti da gres cu rosu/negru/carbon look!!! Mullt succes in continuare si sa auzim de bine!!! O masina dupa care am sa intorc sigur capul daca am sa o vad p strazi
|
asta e pentru cei care nu stiu mare lucru despre motoare si tuning.... voi astia care intelegeti sa mariti puterea la un motor aspirat prin chip-tuning..... mai cititi si voi niste carti de specialitate... avand in vedere k Golf V GTI este dotat cu turbina se poate sa i se mareasca puterea de la 200CP la 265 foarte usor... lasati criticile deoparte si cititi inainte sa criticati si sa vb prostii
|
hello...m-ar interesa sa stiu la ce pret ii masina
?? |
| All times are GMT +2. The time now is 01:30. |
- Copyright 2026 4Tuning