![]() |
Re: Bacalaureat 2006 @ 4Tuning
la fel scrie si in decret ... k nu ai voie sa tai linia continua .. k nu ai voie sa modifici mashina etc .. si totusi o facem ... ;) .. tov. mea a luat 10 pana acu la romana ;)
|
psyho .. bravo ei
succes in continaure la tozi eu maine is programat la engleza de la 10:15 ce pacat ... tre` sa ma scol destul de devreme ... :D :D :D |
maine la 8:30...engleza
da tre' sa ma duc mai repede...ca de obicei:) |
e fretzie engleza ;) ...
|
engleza oral: 10
:):) describe a person/personality who you admire :))) |
bv ... :D
engleza oral : 10 .. si eu family ... ce infueltza o avut ei asupra mea, dar eu asupra lor ? ;) |
pana acum subiecte usoare.... stiu un subiect fratele meu ceva de genu : sa vb despre un sfant plm.... la care respectivu le-a zis: sa moara mama de stiu in romana barem :))))) si aia au zis sa bage de la el , sa fie din imaginatie ... ! asa ca omu a facut pe loc un SFANT si da-i cu de toate .. 9 50 luase parca :lol: :lol:
|
subiect de anul acesta? imposibil
|
nu ... nu de anu asta vorbea ... :)
|
bun asa:)
ma pun sa dorm...relaxing... see u next week...la probele scrise...acolo'i buba... |
|
da ... stim cu totzii ... :D
oricum .. sper sa ma relax si eu .. da` nu chiar asa mult .. ca acuma o sa trebuiasca sa citesc prima oara materia la bio .... deci iti inchipui cat de mult stiu ... ;) |
10 si yo la engleza :)
insa regret ca n`am invatzat si yo...poate asa luam si yo 10 la romana :( ... asta e :P |
Quote:
|
Lol....am luat si io tot zece....da acum sa ne vedem la scris...k acolo e zuper -nashpa :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:28. |
- Copyright 2026 4Tuning