![]() |
Re: Golf 3 - 1.8 - DJ-93-ANT
este foarte posibil, e chiar o masina pe forum cu acelasi motor si injectie multipunct
|
1 Attachment(s)
Am sa revin asupra injectiei mai tarziu.
Acum am alta problema la care imi trebuie un raspuns pana maine dupa-masa. Cum desfac capacul de pe bord unde sunt butoanele de incalzire? Cu rosu e incercuit ce vreau sa desfac si cu albastru am incercuit unde am desfacut niste suruburi, dar mai trebuie ceva desfacut ca nu iese... Ma poate ajuta cineva? |
|
Quote:
p.s. - Andrei -: mi-a venit ieri o tubina garret speedline _92: si dupàia ii faci si remapare - Andrei -: turbina* speedline _92: ce? speedline _92: esti nebun ? - Andrei -: BOV de la hks speedline _92: vrei sò pui ? speedline _92: - Andrei -: suspensie fk pe perne de aer - Andrei -: adica o cobor si o ridic din boton speedline _92: si speedline _92: knd teài trezit speedline _92: era dimineata speedline _92: - Andrei -: EXACT =)))) |
voi ce ziceti?
cum sa ard 4 milioane? -xenon -suspensii -muzica ?? :D |
xenon`u 1 mil , muzica 3 mil ... mai ai de asteptat cu suspensiile ;)
|
da, da, ar fii bine
bixenon imi trebuie mie care e 3 mil si muzica e asa sub 5 mil amplif 4-5 mil HU 2-3 mil si suspensie LOW si RIGIDA la 4 mil am gasit ... deci...? |
10 mil muzica ? ma faci sa rad ... cu 3 mil iti iei 4 boxe x 140 w rms , statie am inteles ca ai , bixenonu ala numa tu puteai gasi cu 3 mil ... aici ii 1 - 1 jumate . asta daca sti de unde sa cumperi .
in fine ... daca ai gasit suspensie sport cu 4 mil pune`ti si ai scapat de o grija :) |
nu, n-am statie...
de pe be l0ud un sub GZ pt spl e la ~5 mil aplif tot cam asa... difuri am xenon la 1mil - 1 jumate poate dinalea ... te tin cateva luni si poc... |
Ia suspensia că ai nevoie urgentă... restul pe parcurs... te descurci cu ce ai momentan, părerea mea !
|
Quote:
|
un sfat mic, xenonul sa ti-l pui cand vei avea lupe in faruri, asta pt ca tu vei vedea foarte bine, dar ii vei orbi pe ceilalti participanti la trafic.
pana la xenon pune-i suspensie ca plange dupa una, e spatiul ala asa mare intre aripa si roata incat poti sa intri in picioare acolo :D muzica las-o pe ultimul loc pt ca am vazut ca ai suficienta pt moment si bixenonul ala sigur e xenon? sa nu fie philips blue vision :D |
lasa muzik si xenoanele deoparte si ia-ti suspensia aia :twisted:
|
+1 pentru suspensie:D:D
|
ok, iau suspensia
acum mi-a promis un baiat ca imi face niste poze sa vad cat de low e sa vedem daca se tine de cuvant :D |
| All times are GMT +2. The time now is 08:44. |
- Copyright 2026 4Tuning