![]() |
Re: Acceleratie Suceava 25.06.2006
si asa si-a luat=o din prima golful negru !!
|
mi-am amintit pe unde vedeam vectra aia gri...... prin dolhasca...........dak e de acolo api va-ti luat tzeapa de la dolhesti city......... fiti oleaca mai vigilenti la urmatoarea cursa in leg cu puterea masinilor..................
|
Quote:
Organizator: Cati cai ai? Eu: 110CP Organizatorul scrie 63B pe geam si am plecat... :D In concluzie puteam sa spun cati cai vroiam eu... |
ai fost de la inceputu inscrierii sau ai venit si cursele se desfasurau?
|
Quote:
|
Aducem Un Detector De Minciuni Sii Il Intrebam pe sofer :)
Cati Cp Are Masina Si Asa Aflam Daca Zice Adevarul Sau Nu :) |
Quote:
Eh, n-am ce face si incep sa debitez prea multe pe aici. A fost frumos, fara incidente, toata lumea s-a simtit bine, asta e important. By the way, ca sa nu mai fac alt post, pt JOHAN din Iasi: a fost o pura coincidenta faptul ca aveai cauciucuri de iarna sau de mazga pe fata? sau a fost o necesitate avand in vedere textura asfaltului de pe aeroport? :D Am observat si eu, si sunt curios. |
pai as vrea sa ma dau si eu cu vectra dar cu 2 masini avans ca nu am greutatea si posibilitatea ascutitorii lui dragosh!
data viitoare ne inscriem toti la 75 de cai,asa se poarta mai nou!SAu mai bine nu mai faceti grupe,LIBERE! |
aoleu.... toti :vreti sa va inscrieti la A1:twisted: :twisted:
eu unde sa ma mai dau daca va bagati voi .......;) |
si eu tot la a1....macar ma dau de mai multe ori.8)
|
Quote:
P.S. Mai este loc la grupa A1 :) ?! |
Da voi mergeti la A1 toti si raman eu la D ca sa cashtig :) PUP
|
dak toti va bagati la a1 api nu mai e sist piramidal:))
|
Quote:
|
Dragi ieseni,
Multe multe felicitari (tardive, dar asta e). Ati fost din nou "on top of things"...si ati castigat din nou...pe merit. Senzatia absoluta a cursei a fost Dragos, un Dragos pe cat de pasionat si entuziast si vorbaretz cand e vorba de masini, pe atat de echilibrat si tacut in timpul cursei. (I love this guy, really...Da' nu zicetzi nimanui...;) ) Da...si dupa cum zicea cineva, ce bine ar fi fost cu aeroportul acoperit....De abia acum mi-am jupit ar treilea rand de piele arsa de pe nas... A...si sa nu uit...un +++10 pentru cele 2 gagikutze de la Iasi:D :D |
| All times are GMT +2. The time now is 12:47. |
- Copyright 2026 4Tuning