Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   Acceleratie Suceava 25.06.2006 (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/19012-acceleratie-suceava-25-06-2006-a.html)

TND--TEAM 27-06-06 17:36

Re: Acceleratie Suceava 25.06.2006

si asa si-a luat=o din prima golful negru !!

maf 27-06-06 18:10

mi-am amintit pe unde vedeam vectra aia gri...... prin dolhasca...........dak e de acolo api va-ti luat tzeapa de la dolhesti city......... fiti oleaca mai vigilenti la urmatoarea cursa in leg cu puterea masinilor..................

Andr3i 27-06-06 19:38

Quote:

Originally Posted by semecristian
Da, DAR eu la inscriere am verificat toate taloanele, si conform talonului ma asiguram ca datele de pe fisa corespundeau.:twisted::) Era cam funny, parca eram politist: "Permisul si talonul va rog " :lol:

Deci mie nu mi-a cerut nimeni certificatu'. Totul a fost asa...

Organizator: Cati cai ai?
Eu: 110CP
Organizatorul scrie 63B pe geam si am plecat... :D

In concluzie puteam sa spun cati cai vroiam eu...

maf 27-06-06 22:01

ai fost de la inceputu inscrierii sau ai venit si cursele se desfasurau?

SEBASTIAN 27-06-06 22:19

Quote:

Originally Posted by Andr3i

Ai fost crezut pe cuvant! :lol:

TND--TEAM 27-06-06 22:55

Aducem Un Detector De Minciuni Sii Il Intrebam pe sofer :)
Cati Cp Are Masina Si Asa Aflam Daca Zice Adevarul Sau Nu :)

semecristian 28-06-06 00:12

Quote:

Originally Posted by Andr3i

Hai sa nu fim ... ca nu sunt nici eu de ieri ... Cati CP puteai sa ai? Peugeot tunarit pe dinafara, clar nu putea sa intre la A1 ( avand in vedere cat ai declarat); pe partea ailalta... nu era 206 RC .... Din fabrica din cate stiu peugeot 206 cel mai slab pleaca de la 80 de Cp ( poate ma insel, insa undeva pe acolo ) ... Si PREA rare sunt cazurile in care cel mai slab peugeot, modif doar pe afara, vine la CURSE, unde stie toata lumea ca e vb de CAI PUTERE. Logic, nu? Poate am considerat ca esti om serios, si te-am crezut pe cuvant, si nu ti-am mai cerut talonul. Ideea e ca ai fost incadrat corespunzator; la fel daca imi spuneai 74 CP.. atunci nu prea imi venea sa cred... Asta nu inseamna ca nu a fost ok. Plus ca.... esti din BC... si ai mai postat pe forum... si am si filme cu tine :twisted: te-ai gandit ca eu te-as recunoaste de pe forum, din poza? ( ceea ce s-a si intamplat de fapt, dar nu vroiam sa zic decat la final, pentru ca si restul de mai sus e valabil... ).
Eh, n-am ce face si incep sa debitez prea multe pe aici. A fost frumos, fara incidente, toata lumea s-a simtit bine, asta e important.
By the way, ca sa nu mai fac alt post, pt JOHAN din Iasi: a fost o pura coincidenta faptul ca aveai cauciucuri de iarna sau de mazga pe fata? sau a fost o necesitate avand in vedere textura asfaltului de pe aeroport? :D Am observat si eu, si sunt curios.

Cortez 28-06-06 02:43

pai as vrea sa ma dau si eu cu vectra dar cu 2 masini avans ca nu am greutatea si posibilitatea ascutitorii lui dragosh!
data viitoare ne inscriem toti la 75 de cai,asa se poarta mai nou!SAu mai bine nu mai faceti grupe,LIBERE!

minzu 28-06-06 07:18

aoleu.... toti :vreti sa va inscrieti la A1:twisted: :twisted:
eu unde sa ma mai dau daca va bagati voi .......;)

gabit 28-06-06 09:36

si eu tot la a1....macar ma dau de mai multe ori.8)

golf4tunat 28-06-06 17:28

Quote:

Originally Posted by semecristian
By the way, ca sa nu mai fac alt post, pt JOHAN din Iasi: a fost o pura coincidenta faptul ca aveai cauciucuri de iarna sau de mazga pe fata? sau a fost o necesitate avand in vedere textura asfaltului de pe aeroport? :D Am observat si eu, si sunt curios.

Au fost o necesitate avand in vedere ca jantele care le aveam pe spate au fiecare 25 kg fata de alea care le-am pus pe fata care aveau 16 kg :D ...

P.S. Mai este loc la grupa A1 :) ?!

Heparu_Boy 29-06-06 09:39

Da voi mergeti la A1 toti si raman eu la D ca sa cashtig :) PUP

maf 29-06-06 11:38

dak toti va bagati la a1 api nu mai e sist piramidal:))

KillerB 29-06-06 11:51

Quote:

Originally Posted by Cortez
pai as vrea sa ma dau si eu cu vectra dar cu 2 masini avans ca nu am greutatea si posibilitatea ascutitorii lui dragosh!
data viitoare ne inscriem toti la 75 de cai,asa se poarta mai nou!SAu mai bine nu mai faceti grupe,LIBERE!

Are you nuts? N-ai vazut ce haos total e de obicei la libere???

KillerB 29-06-06 12:11

Dragi ieseni,

Multe multe felicitari (tardive, dar asta e). Ati fost din nou "on top of things"...si ati castigat din nou...pe merit.

Senzatia absoluta a cursei a fost Dragos, un Dragos pe cat de pasionat si entuziast si vorbaretz cand e vorba de masini, pe atat de echilibrat si tacut in timpul cursei. (I love this guy, really...Da' nu zicetzi nimanui...;) )

Da...si dupa cum zicea cineva, ce bine ar fi fost cu aeroportul acoperit....De abia acum mi-am jupit ar treilea rand de piele arsa de pe nas...

A...si sa nu uit...un +++10 pentru cele 2 gagikutze de la Iasi:D :D

All times are GMT +2. The time now is 12:47.

- Copyright 2026 4Tuning