![]() |
Re: Citroen CX in restaurare
pf..... numai ne putem strange la el ;))
|
pai daca s-a facut frate cu remat-ul..si a devalizat tot "arsenalul" CX de acasa... :(
|
a trecut la ceva mai bun sa zicem asa :D
|
sa zicem ca NU :(
|
oricum a facut o masina de nota 10 si sper ca actualul propietar sa aiba graja de ea la fel cum a avut si el grija :D
|
pai eu am spus ca dau orice am bun de cx aproape geaba, dar daca nu vine nimeni sa ia nimic, la arunc. mai stau 10 zile.
|
pff dak ai o pompa de injectie ;)))) o vreau :D
|
si tamponul de sub motor;)))
|
2 Attachment(s)
uite ca dinalea nu am.... de parca nu ai stii :paper:
gandeste-te ce iti mai tre. faci tu pretul :P oricum, definitiv nu am incheiat inca capitolul cx pt ca mai am un break ;) ... hahahhaa poate ma apuc sa il re-restaurez si pe ala. e destul de ok masina... take a look (acum o sa vedeti si de unde mi-am tras id-ul :D) si... pozele is mai vechi, dar altele nu am. asta am dat-o sincer pentru ca aveam prea multe masini si nu aveam ce sa fac cu ele. mi-a dorit si xm, si nu puteam sa ma tin la taxe la 2 cx-uri si xm, iar dintre break si asta, ghici care a fost mai vandabila. faptul ca mi-au mancat ambele nervii, nu mai pun la socoteala. |
stiu pozele de la break ;)) acum e trd 2?
|
nu... si nici nu mai are cum sa fie trd2 nativ pentru ca nu mai am arborele si pistoanele.
am insa turbina, admisia, si toate furtunele de la turbo. de asemenea nu am intercoolerul. |
1 Attachment(s)
Quote:
pana una alta ma dau cu asta, si pe viitor o sa urmeze una turbo. |
n-am zis ca ai dat-o de proasta, doar stiu ce i-ai facut..
pai breakul ma interesa pe mine..dar stiam ca e dat..:( acum e mai greu..dar vand platforma, Alfa, Alipne-ul, kapitan-ul..vad eu..daca apuc :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:29. |
- Copyright 2026 4Tuning