Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Citroen (https://forum.4tuning.ro/201-masina-mea-citroen.html)
-   -   Citroën CX in restaurare (https://forum.4tuning.ro/201-masina-mea-citroen/18938-citroen-cx-restaurare.html)

razzwan 19-10-08 22:49

Re: Citroen CX in restaurare

pf..... numai ne putem strange la el ;))

florin_cars 21-10-08 00:34

pai daca s-a facut frate cu remat-ul..si a devalizat tot "arsenalul" CX de acasa... :(

razzwan 21-10-08 00:36

a trecut la ceva mai bun sa zicem asa :D

florin_cars 22-10-08 00:11

sa zicem ca NU :(

razzwan 22-10-08 09:25

oricum a facut o masina de nota 10 si sper ca actualul propietar sa aiba graja de ea la fel cum a avut si el grija :D

dj01fad 22-10-08 13:44

pai eu am spus ca dau orice am bun de cx aproape geaba, dar daca nu vine nimeni sa ia nimic, la arunc. mai stau 10 zile.

razzwan 22-10-08 18:54

pff dak ai o pompa de injectie ;)))) o vreau :D

razzwan 22-10-08 18:55

si tamponul de sub motor;)))

dj01fad 23-10-08 01:55

2 Attachment(s)
uite ca dinalea nu am.... de parca nu ai stii :paper:
gandeste-te ce iti mai tre. faci tu pretul :P

oricum, definitiv nu am incheiat inca capitolul cx pt ca mai am un break ;) ... hahahhaa
poate ma apuc sa il re-restaurez si pe ala. e destul de ok masina... take a look (acum o sa vedeti si de unde mi-am tras id-ul :D) si... pozele is mai vechi, dar altele nu am.

asta am dat-o sincer pentru ca aveam prea multe masini si nu aveam ce sa fac cu ele. mi-a dorit si xm, si nu puteam sa ma tin la taxe la 2 cx-uri si xm, iar dintre break si asta, ghici care a fost mai vandabila. faptul ca mi-au mancat ambele nervii, nu mai pun la socoteala.

razzwan 23-10-08 10:02

stiu pozele de la break ;)) acum e trd 2?

dj01fad 23-10-08 12:47

nu... si nici nu mai are cum sa fie trd2 nativ pentru ca nu mai am arborele si pistoanele.
am insa turbina, admisia, si toate furtunele de la turbo. de asemenea nu am intercoolerul.

dj01fad 28-10-08 01:28

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by florin_cars (Post 1819380)
sa zicem ca NU :(

e... nu as spune chiar asa. imi doream tare mult masina cu cutie automata, si pe benzina. ca sa nu mai spun ca taxele la ea ma ucideau. eu facusem cx-ul in marea majoritate numai cu piese noi pt mecanica (interior si alte prostii nu am cumparat), si cand ma duceam la magazin sa cumpar ma usturau timpanele de preturi, de parca as fi avut cine stie ce maybach, deci nu am dat-o de proasta, mai ales ca a luat-o un bun prieten. de exemplu, un cap de bara de cx costa cam 230 de lei, pe cand unul de xm swag costa doar 35... e ceva diferenta nu?

pana una alta ma dau cu asta, si pe viitor o sa urmeze una turbo.

florin_cars 28-10-08 07:12

n-am zis ca ai dat-o de proasta, doar stiu ce i-ai facut..
pai breakul ma interesa pe mine..dar stiam ca e dat..:(
acum e mai greu..dar vand platforma, Alfa, Alipne-ul, kapitan-ul..vad eu..daca apuc :lol:

razzwan 28-10-08 08:38

Quote:

Originally Posted by dj01fad (Post 1830629)
e... nu as spune chiar asa. imi doream tare mult masina cu cutie automata, si pe benzina. ca sa nu mai spun ca taxele la ea ma ucideau. eu facusem cx-ul in marea majoritate numai cu piese noi pt mecanica (interior si alte prostii nu am cumparat), si cand ma duceam la magazin sa cumpar ma usturau timpanele de preturi, de parca as fi avut cine stie ce maybach, deci nu am dat-o de proasta, mai ales ca a luat-o un bun prieten. de exemplu, un cap de bara de cx costa cam 230 de lei, pe cand unul de xm swag costa doar 35... e ceva diferenta nu?

mie imi place si xm-ul :D sa dai cat mai repede de turbo :D

florin_cars 28-10-08 22:41

Quote:

Originally Posted by dj01fad (Post 1830629)

mamaa..ce praguri are :shock:, mai bune erau dincolo...la cx..:-P

All times are GMT +2. The time now is 17:29.

- Copyright 2026 4Tuning