![]() |
Re: SEAT LEON CUPRA R VS ORICE CU TRACTIUNE FATA
Quote:
Iar vb mult prost si fara rost? :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Foarte inteligent...
|
Seara frumoasa la Constanta.
O cursa ad-hoc terminata defavorabil pentru asa zis-ul "cel mai rapid FWD din RO". Nu spun mai mult sa nu starnesc din nou polemici. |
hai zi`ne acuma daca tot ai aruncat gogoasa...
|
tase...te rog...95
Quote:
|
felicitari ptr , masina ,santod,data viit o sa vin mai pregatit(care cred k va fi la king of europe),desi nu a fost ok k au venit baietii alb albastri rosii care au fost avertizati de cineva dintre cei care se uitau
|
Quote:
|
asa a zis cateva posturi mai devreme ca e cel mai rapid FWD din romania cu 13.3 bineinteles 12.4 (popsy) sau 12.7 (al tau) nu se pune :lol:.....bine oricum nu i-a crezut nimeni asa ca nu e nici un miracol ca a luat bataie de la golful 4 , era de asteptat
Tiger/Cupra : Masina ta ar fi altceva daca ar avea si soft 8) |
Quote:
BYG daca tot va contraziceti atat pe softuri sau pe ce vreti voi eu zic sa veniti pana la buzau,e stand dyno si daca face cineva un soft mai bun decat are masina posibil propietarul sa l cumpere |
masina o sa participe la king of europe cu benzina ok,adik de100,cutia de asemenea e in regula si acolo o sa vedem exact limitele ei.eu cred k am fost destul de fair play ptr k m am dat in orice conditii,inclusiv ieri cand am zis inainte sa vin k am 95.sper sa incheiem polemicile aici si sa ne raportam la niste rezultte oficiale ce vor aparea dupa prima legala,adik king of europe
|
si astfel se termina telenovela si laudele de sine.
|
Quote:
|
Quote:
Misto ar fi sa stau si eu in benzinarii sa fac poze la masina cu capota ridicata ....atunci chiar as fi cocalar :)))) ......te simti? :lol::lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 06:39. |
- Copyright 2026 4Tuning