![]() |
Re: Incadrarea pe grupe !
1 Attachment(s)
Quote:
golful 5 are in general un bot mai lung..... |
Orice atzi scrie ...numai adevarul nu....ce nu recunosti mai bogdane....cand ai dat a 3a mi-ai luat cam o masina in fatza,dar apoi pe final de treapta am inceput sa recuperez si la final aveai doar un botisor avans...dar doamne fereste sa spui adevarul....doamne fereste....:shock: :shock:
|
Wining si Winig ;) Sa tii minte asta.
|
pai conteaza mai...ca acu stiu de ce am pierdut...nu ma dusei la wc in ziua aia :lol:
|
PAi vezi :))
Si sa nici nu mananci in ziua aia.Nici cafea nu ai voie :)) |
Daca nici Bogdan nu e om de cuvant ......
|
poi sa recunoasca .............am vaz filmul si asa a fost si cand s-a dat cu un R5 pe final a inceput sa recupereze ;)
|
Quote:
|
ce sa pun in rama ? :shock: am ce? :shock: ..........si au fost 54903785940302 masini distanta...eu eram defapt la bacau cand tu treceai linia de sosire...multumit ? :???:
si acum vad ca ne dam si la fum(nu am avut bani de benzina si am pus diesel)....nu vrei sa ne si comparam masinile de acum ? |
Quote:
:)))))))))))))). esti glumet.am zis si eu de fum pt ca nu aveam de ce sa ma leg pt ca masina ta e foarte frumoasa.eu zic ca a fost sigur o masina intre noi acum tu crezi ce vrei.si nici nu e foarte important cit a fost. |
Avand in vedere ca r5-urile abia incep sa fie manarite ... avand in vedere ca nu s-a dat si cu "marele alb" NFS , avand in vedere ca STIU ca-l bate un 1.4 turbo ..... la anul va avea un cosmar cand va vedea un r5 turbo daca nu-i face nimic la masina domnul ZZ . Partea buna a lucrurilor este ca ASA devin oamenii motivati sa-si faca masini competitive si asta e bine . Sunt curios cand o sa vad primul g5 gti fara fete de usi , doar cu un scaun , doar 10 l in rezervor si evetual fara apa la stropitoarea parbriz . :twisted:
|
Quote:
|
Quote:
|
competitia devine din ce in ce mai acerba... trebuie sa lucrezi serios la o masina sa ai un cuvant de spus pe asfalt ;)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:07. |
- Copyright 2026 4Tuning