Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   Incadrarea pe grupe ! (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/18686-incadrarea-grupe.html)

bogdan_kwx 04-12-06 18:57

Re: Incadrarea pe grupe !

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by B39738 (Post 646585)
Multumesc.

golful 5 are in general un bot mai lung.....

-ZZ- 04-12-06 19:13

Orice atzi scrie ...numai adevarul nu....ce nu recunosti mai bogdane....cand ai dat a 3a mi-ai luat cam o masina in fatza,dar apoi pe final de treapta am inceput sa recuperez si la final aveai doar un botisor avans...dar doamne fereste sa spui adevarul....doamne fereste....:shock: :shock:

EVOLUTION8 04-12-06 19:25

Wining si Winig ;) Sa tii minte asta.

-ZZ- 04-12-06 19:27

pai conteaza mai...ca acu stiu de ce am pierdut...nu ma dusei la wc in ziua aia :lol:

EVOLUTION8 04-12-06 19:31

PAi vezi :))
Si sa nici nu mananci in ziua aia.Nici cafea nu ai voie :))

Lucian 04-12-06 21:29

Daca nici Bogdan nu e om de cuvant ......

Zerofast 04-12-06 21:40

poi sa recunoasca .............am vaz filmul si asa a fost si cand s-a dat cu un R5 pe final a inceput sa recupereze ;)

bogdan_kwx 05-12-06 07:46

Quote:

Originally Posted by -ZZ- (Post 647821)
Orice atzi scrie ...numai adevarul nu....ce nu recunosti mai bogdane....cand ai dat a 3a mi-ai luat cam o masina in fatza,dar apoi pe final de treapta am inceput sa recuperez si la final aveai doar un botisor avans...dar doamne fereste sa spui adevarul....doamne fereste....:shock: :shock:

poza aia e exact pe linia de finis sau acolo +- 1-2 metri.filmarea s-a facut de pe banda ta deci eu sint pe exterior deci in plan mai departat .daca te uiti bine la poza eu zic ca a fost o masina intre noi.cred ca pina la 180-190 nu poti recupera abia dupa aceea recuperezi si in final ma depasesti.dar sa nu uiti ca masina mea e ....scurta si poate face intradevar cit un bot de bmw 850.auzi? stii ca masina ta da fum mai rau ca a mea? am vazut la plecare ca era un nor de fum negru sub golf.eu zic ca a fost o masina intre noi.nu ma doare gura sa recunosc daca a fost mai mult.daca vii prin buc si e vreme buna facem o poza chiar pe linia de finis si o pui in rama pe aici pe undeva sa vada ochiul.ok?

-ZZ- 05-12-06 12:20

ce sa pun in rama ? :shock: am ce? :shock: ..........si au fost 54903785940302 masini distanta...eu eram defapt la bacau cand tu treceai linia de sosire...multumit ? :???:
si acum vad ca ne dam si la fum(nu am avut bani de benzina si am pus diesel)....nu vrei sa ne si comparam masinile de acum ?

bogdan_kwx 05-12-06 12:50

Quote:

Originally Posted by -ZZ- (Post 648758)
ce sa pun in rama ? :shock: am ce? :shock: ..........si au fost 54903785940302 masini distanta...eu eram defapt la bacau cand tu treceai linia de sosire...multumit ? :???:
si acum vad ca ne dam si la fum(nu am avut bani de benzina si am pus diesel)....nu vrei sa ne si comparam masinile de acum ?

:)))))))))))))). esti glumet.am zis si eu de fum pt ca nu aveam de ce sa ma leg pt ca masina ta e foarte frumoasa.eu zic ca a fost sigur o masina intre noi acum tu crezi ce vrei.si nici nu e foarte important cit a fost.

Lucian 05-12-06 16:17

Avand in vedere ca r5-urile abia incep sa fie manarite ... avand in vedere ca nu s-a dat si cu "marele alb" NFS , avand in vedere ca STIU ca-l bate un 1.4 turbo ..... la anul va avea un cosmar cand va vedea un r5 turbo daca nu-i face nimic la masina domnul ZZ . Partea buna a lucrurilor este ca ASA devin oamenii motivati sa-si faca masini competitive si asta e bine . Sunt curios cand o sa vad primul g5 gti fara fete de usi , doar cu un scaun , doar 10 l in rezervor si evetual fara apa la stropitoarea parbriz . :twisted:

Al3xius 05-12-06 16:48

Quote:

Originally Posted by Lucian (Post 649029)
Sunt curios cand o sa vad primul g5 gti fara fete de usi , doar cu un scaun , doar 10 l in rezervor si evetual fara apa la stropitoarea parbriz . :twisted:

Cand o avea la numar B-xx-KWX ! :))

200SX 05-12-06 17:50

Quote:

Originally Posted by Lucian (Post 649029)
Sunt curios cand o sa vad primul g5 gti fara fete de usi , doar cu un scaun , doar 10 l in rezervor si evetual fara apa la stropitoarea parbriz . :twisted:

ala deja aduce un pic de iz de dragster.

yknot 05-12-06 17:56

competitia devine din ce in ce mai acerba... trebuie sa lucrezi serios la o masina sa ai un cuvant de spus pe asfalt ;)

Lucian 05-12-06 22:35

Quote:

Originally Posted by Al3xius (Post 649054)
Cand o avea la numar B-xx-KWX ! :))

Nu l-am vazut pe Bogdan fara fete de usi ..... l-am vazut chiar si cu bancheta spate ! ;)

All times are GMT +2. The time now is 17:07.

- Copyright 2026 4Tuning