![]() |
Re: FAST & FURIOUS TOKYO DRIFT - lansare
Am pus poze pe siteul nostru ...
|
9 Attachment(s)
|
despre eveniment ....
Quote:
|
misto pozele vrem mai multe !!! :D
|
am si eu o intrebare generala...la evenimentul din plaza s-a filmat ceva....si daca da unde si cand putem vedea si noi? mersi
|
oare masina in care apare vin la sfarsit e o replica la ce a avut in the fast and the furious ? (cea de 900 de cai care o buseste). Daca se poate sa puna cinea chiar ultima parte cand se pregatesc sa se alinieze ar fi super,un clip mic cu sfarsitu(scena asta cre ca a ridicat pe toata lumea in picioare) ... santos ? te oferi ? :yes:
|
Quote:
anyway..nu e nici un fel de replica...ce a avut de 900 bhp in fnf vin diesel era un dodge charger big block supercharged etc etc..... asta e o alta americanca 'puturoasa' :lol: 'funny' k s-a bagat la drift cu muscle car....dar avea jante de...japoneza.....mustangul cu motor de sky tot jante de japoneza avea....:twisted: |
varianta de pe net se termina fix cand apare vin diesel si mai e si subtitrata in japoneza si se mai vede si prost :)
|
care aveti melodia de inceput a filmului ?:) ca vad ca nimeni nu pomeneste de ea >cu toate ca este super tare
|
|
Quote:
|
Quote:
|
melcule :)
tu mai bine pune mana si invata ca sa nu iei ca ''altii'' :D examenu a coispea oara roger melcule ? :D ms pt melodie este .....peste film :D cu siguranta :))) ms zero ;) |
Quote:
super petrecere a fost acolo....si eu am lipsit :cry: :cry: pacat abia astept sa vad filmul care era mult asteptat de noi toti.:lol: |
Numai aveti si voi melodii din film???
In special ultima??? |
| All times are GMT +2. The time now is 20:53. |
- Copyright 2026 4Tuning