![]() |
Re: E30 - Black Bear - din pasiune pentru fiare..vechi
DAS uber E30
|
Quote:
Obelix, am vrut ceva aparte..toate au pleoape si m-am uitat si pe la nemti si ei mai au ursi cu bad-boy lucrat pe capota;)..mi-a placut mai mult asa:rolleyes2 Multumesc:-) Da turb0, frumos spus:-) |
4 Attachment(s)
Ursoiul a intrat iar la demontat..:-)
Sa vad ce fac cu evacuarea asta carpita pe toate partile, iar amortizoarele spate vor pleca la scurtat(tijele si corpul lor) si intarit..se poate observa ca nu sunt lafel iar cel mov(care era pe stanga) ajungea la capat pe anumite denivelari, fiind mai lung..:evil: Ca finala pentru evacuare pregatesc un Remus cu iesire dubla, rotunda8) |
Re: poze esapament
5 Attachment(s)
cam asa am reusit sa fac poze, nu am putut sa fac lumina mai buna
|
Bogdan, daca vrei am eu o intermediara sport pentru 4cyl! Da un semn si vorbim! :D
|
7 Attachment(s)
Az mi-au ajuns si amortizoarele spate de la scurtat+intarit iar acum 2 zile am primit finala Remus, care este asa cum mi-am dorit:D..este grava rau de tot si se pupa perfect cu spatele ursului meu8)
Multumesc Gabi, dar eu caut traseu complet si nu am deloc noroc..il mai carpesc p-asta, ce sa fac..:rolleyes2 Pozele acum:-) |
4 Attachment(s)
Salutare tuturor:-)
Intre timp am mai mesterit destule maruntisuri pe la ursache al meu, iar cel mai important e ca am reusit sa-mi achizitionez blocant, cu raport 3.91, iar azi am montat pe masina evacuarea cap-coada(care se vede pregatita de montaj in poza)..poate maine reusesc sa montez si finala, sa termin si cu capitolul evacuare:rolleyes2 |
1 Attachment(s)
tot ursu'i piesa...
|
Quote:
Multumesc pentru poza:-) |
uite altu ca tine https://www.youtube.com/watch?v=7BQQKEMZLoM ursul despre care iti vorbeam..3.0v8
|
din cate stiu e 4000 v8.....e motorul de la HAI-ul....
|
Quote:
|
Frumos ... imi place cum ai lucrat si cum lucrezi la ea ... a luat amploare ursu` ... fatza de cum era si cum arata ... Succes in continuare. Si .. Felicitari si ptr Dacie . din intamplare am cateva poze cu ea in pc. :) Salut.
|
domnu bogdan, daca o tii tot asa poate treci si printr-un proiect vw golf 2 in viitor :)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:20. |
- Copyright 2026 4Tuning