![]() |
Re: B 191 ZUZ my zuz
Quote:
daca o sa o vinzi la vreunmos, mai mult ca sigur mosul nu va dori sa ii tremure si putini dinti ramasi:lol: |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Edit: Am gasit niste arcuri https://www.4tuning.ro/magazin/Arcuri...mm-id-223.html sunt singurele care spun ca merg cu amortizorul stock...dar coboara 30-35 mm nu e cam putin ? Adica credeti ca o sa se observe ? |
cine are ochi...observa
conteaza mai mult functionalitatea lor...nu neaparat aspectul. e posibil sa afecteze proprietatile amortizoarelor stock daca o lasi mai mult de atat...nu sunt sigur de asta,doar zic. |
8 Attachment(s)
Quote:
Azi o zi plina...dupa 4 ore si ceva de "distractie" zuz are un "fund" mai sexy. Multumiri colegului racer_i30 pentru ajutor...dupa o gramada de nervi si oboseala eu sunt pe deplin multumit de rezultat. Modificari: - vopsit bara spate alb - renuntat la suportii de numar si sters conturul negru de la numar Si niste poze din timpul modificarilor... |
Quote:
|
sweet ass :>..acu mai ramane sa o vopsesti si bara fata :D..apropo..cu ce vopsea ai vopsit bara?nu o sa se cojeasca?
|
Quote:
Quote:
|
Arata foarte bine...dar de ce vrei sa schimbi bara fata cu una de MCV.???:Dsucces
|
Imi place mie mai mult cum arata bara de mcv. Multumesc
|
2 Attachment(s)
Quote:
Doar se joaca;) Inca ceva, fotogenic rau zuz asta:) Maine daca e timp facem si stopurile? |
1 Attachment(s)
Shhh...bai asta ma dai de gol ma :lol:. Tu ce faci ma lucrezi ?! FAAAALS
LE: Stopurile nu stiu daca le facem...ti-am zis ca vreau sa il schimb pe ala din stanga, doar stii ca e crapat. E timp si maine vedem noi ce facem |
ce faceti la stopuri?
|
La stopuri îţi recomand d-alea Phase 2 şi să îi tragi un roşu Duplicolor pe lampa de marche-arriere.
|
Quote:
Quote:
|
cred ca trebuie schimbat si panoul de la portbagaj..."eleronu" la ph2 este din stop in stop...la al tau este putin doar pe portbagaj
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:20. |
- Copyright 2026 4Tuning