![]() |
Re: Stickere 4tuning
cum pot face rost de imaginea vectorizata a stickerului 4 tuning,ca a zis cineva ca imi poate imprima imaginea pe tricouri sau stickere,dar ca ii trebuie imagine vectorizata
|
si nu mai ushor ii sa iti comanzi un tricou sau niste stickere ?
|
pey cum pot comanda? de la sediu din unirea sau de pe net? de pe net cum comand? apropo cat ma costa sau sunt free?
|
stikerele is free ...
tricourile 17 ron din cate stiu eu .. si daca nu ma insel faci comanda cu pm (private message) la userul 4TuningRo , asta la stikere ... ca la tricou tre` sa depui bani intr-un cont de banca ... si dak esti din bucuresti ... eventual dai un tel .. si rezolvi u treaba |
dar care e treaba cu imaginea vectorizata ca vad ca nu sunt singurul care cere asa ceva
|
sincer .. eu nush` care ii treaba cu imaginea vectorizata .. :D
anyway ... va descurcatzi voi |
mersi mah.
|
1 Attachment(s)
auziti stikere din astea puteti trimite?vreau 3 daca se poate
|
stikerele is free ...
tricourile 17 ron din cate stiu eu .. si daca nu ma insel faci comanda cu pm (private message) la userul 4TuningRo , asta la stikere ... ca la tricou tre` sa depui bani intr-un cont de banca ... si dak esti din bucuresti ... eventual dai un tel .. si rezolvi u treaba |
stikere din alea 4TuningRo .. nu cred ca se fac ...
cel putin eu nu am aflat ... din alea cu roshu` si albastru |
Quote:
|
bai vrem si noi la constantza cateva bucatzi .....
|
eu zic ca ar fi interesant daca s-ar face un parasolar 4TuningRo ... cum e ala cu roshu` si albastru si lateral cu sigla 4 tining .. ;)
ar arata super ... ;) |
recunosc ca sunt cam prost dar m-am tot plimbat , cu treaba prin zona unirii zilele astea si nu am vazut deloc unde e " sediul " 4tuning. poate imi explica si mie careva pe unde e mai exact ca neaparat vreau tricou si poate si un sticker
merci anticipat . bafta ! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:48. |
- Copyright 2026 4Tuning