![]() |
Re: TANK (Tico '95)
pai acul este vopsit rosu pe spate, o sa sterg vopseaua rosie si o sa-i dau un verde praz. o sa lumineze la fel cum lumineaza si acum doar ca o sa difere culoarea
|
2 Attachment(s)
poza e facuta in graba dar e o idee :D.... m-a trecut alta idee :D sterg rosu de pe ac si il vopsesc alb si ii pun un led verde ca sa fie aceasi culoare cu celelalte leduri :D cred ca asa o sa fac pana la urma
|
Imi place codul culorii :lol:
Prazul e a kind of censored weed? :))) |
Quote:
O sa ai fac si poze cu toate ca asta nu rezolva problemele ... si oricum chiar ma gandeam ieri ca totul este ala'n dala aici... ar trebuii sa se faca sectiunea DAEWOO....matiz...tico...espero....si la sub'categoria tico....help....masinile fiecaruia....piese...etc...doar pt tico ...asa ar fi totul aranjat si la locul lui...nu sa stai ca bezmeticul si sa cauti o ora cum am facut eu ieri ca sa gasesc ceva pt tico sau sa intreb prin alte locuri gresite ceva despre ticozaurus.....sau cine stie poate gresesc eu... |
Quote:
|
Quote:
|
nu vreau sa fiu rau, dar va rog si eu ceva.. vorbiti, va rog, despre ceasuri si altele pe topicul de la club tico. ne "vedem" acolo . bafta
|
2 Attachment(s)
ultima noutate, care nu prea ma incanta.. am atins si eu masina...intr-un amarat de caine sinucigas care s-a aruncat in plin trafic pe bulevardul unirii si a ajuns infipt in numarul meu, noroc ca l-am vazut si am apucat sa franez putin si nu mi-a spart bara...dar se repara...de fapt se schimba, ca mai am un set de numere :D
PS: cainele nu a dat coltu, a fugit schelalaind |
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
am descoperit buba din cauza careia nu mi se mai aprinde becul de benzina..sonda.. tre sa o schimb
|
poza din dreapta este deasupra sau dedesubt???
|
Quote:
|
Deci acolo sunt shanse sa gasesc si eu sonda aia..ca nici la mine nu functioneaza deloc..nu arata nimic....sa imi zici si mie te rog daca o schimbi de unde si cat a costat...ms anticipat
|
sub bancheta sunt decat firele. sonda, din cate am inteles, este pe rezervor. si ca sa o schimb trebuie sa scot rezervorul
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:25. |
- Copyright 2026 4Tuning