![]() |
Re: Adunarea audiofililor
it's ok fo' me :)
|
azi la 19???????????
|
Mai e intilnire la casa poporului sau e lumea in concediu?
|
a murit de tot adunarea?? :D hai lume, ca a inceput facultatea acuma... :)
|
Sa inteleg ca ai in venit in sf. in Buc?
Dak, da...bravos...bafta la fac. |
dap. :D ms mult... din cate am vazut pana acum, o sa am nevoie :D e mai grea ETTI decat credeam. si totusi... adunarea? :)
|
Ce e ETTI ?
|
Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei :D:D
|
OOO...ce misto , bah sa mor io , de cand am plecat ...park au aparut facultati mai misto si intresante...:D
|
Bad Boy : ai grija in anul 1 cu analiza si in anul doi cu DCE(dispozitive si circuite electronice parca :pelvic_th ) in rest multa bafta! ai colege dragute?
stai in P-uri? va mai intalniti audiofililor? |
la primu curs d analiza am plecat... n-am rezistat ca vb aia in continuu. la DCE nusu nik inca, o sa am in vedere :P . de BE ce stii?? un unu mic si chel :P. ms mult. nu, doar nashparlii. nici P-uri...
da. chiar! va mai? |
io nu am facut BE (sau nu-mi mai amintesc :lol: )
oricum suntem offtopic ;) si ne iau astia de tocilari aseara am vazut o intalnire la pescarus dar n-am putut sa intorc ca venea din fata politia cu nino nino :twisted: apoi am intrat in nenorocita aia de coloana de la stop si m-a dus valul :???: departe. |
se baga cineva Vinerea asta???? pe la 6-7 casa POP.
|
Eu ma bag !
|
Quote:
Pot sa vin si eu la intalnire ? Mentionez ca nu am cine stie ce pe masina, am vandut si sub-ul... Trebuie sa-mi vina in curand altul :twisted: Pote-mi dati si mie niste idei cum sa pun tweeter-ele ca stau ca naiba lipite pe bord :( |
| All times are GMT +2. The time now is 07:37. |
- Copyright 2026 4Tuning