![]() |
Re: Intrebari si raspunsuri
sall.am si io o intrebare . azi cand am deschis photoshopu-l . sa incarcat si pe urm asa inchis . vi sa intamplat si voua . dc nu mai merge. am farmatat si calculatorul si tot asa face. l-am instalat de .......????
|
Quote:
|
sall.vreau sa inteleg si io cum pot sa las masina in jos. am vazut un o prezentare, da nu inteleg. selectez masina. si cand trag de ea in jos ramne originala in spate.... imi explica si mie cineva ce se intampla. ..mss
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
pt mari4speed.iata pozele dupa cum tiam promis.:D aici ai raspunsul!
|
multumesc . calin_m_power. asa o sa fac . :))
|
1 Attachment(s)
baaaah nu te lua dupa asta ... de cat timp faci vt amice ... deja dai sfaturi ... cum sa cobori asa mashina ... dupa tre sa reconstruiesti bg care pt un incepator e extrem de greu ... nu vezi cum lai reconstruit tu ... lasa pe altii sa dea sfaturi
... uite aici 2 tutoriale link : http://www.photoshopjunkie.com/tutor...ower/index.htm + arhiva |
1 Attachment(s)
l-am facut ff repede in paint...nu lua in seama cum am facut selectiile ca le-am facut doar k sa intelegi...:D
|
miam instalat de curand photo shop 9.0 ps2 toate bune si frumoase pana am ajuns sa ma lovesc din ce in ce mai des de "efectul de magnet" slectiile se lipesc cand sunt in apropierea unui contrast intre 2 culori de marginea lui .. deja ma dispera .. stiti cum pot sa dezactivez optiunea :(
|
poi probabil ca ai selectata optiunea asta....dai click dreapta pe select si alegi polygonal lasso...nu magnetic
|
pai nu ca "efectul de magnet" apare dupa ce selectia e completa si vreau sa o menvrez (ex : am facut leduri pt faruri dar nu pot sa le aranjez cum vreau eu pt ca se tot lipesc de o portiune neagra :( )
|
si mie mi se intampla aceeasi chestie....mai ales la jenti de ex. cand incerc sa dau free transform sa le pun in pozitie...nu mai e chiar free transform...se tot lipesc singure de anumite parti cand incerc sa le maresc sau sau le schimb putin unghiul cu distort...
|
1 Attachment(s)
mai baieti care imi explica si mie dc nu imi iese vopseaua reala. am facut dupa un tutorial si nu iese.
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
pai prima oara mi-am salvat ..gemuri...si ce mai tr. si pe urama am selectat toat a masina cu (lasso tool) si am vopsit cu (color replacement tool), da nu iese pln nush ce are iese asa cu umbre parka . uitati aici.poate aveti voi alta metoda...un tourial ceva. mss
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:43. |
- Copyright 2026 4Tuning