![]() |
Re: E46 - Noul proiect NWA - Bmw e46
A zis de pe passat pe e30 nu invers.
|
Scz.Am corectat.
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
:yikes::tears:frumos tare
|
9 Attachment(s)
si cateva poze ce le-am facut la inceput dar am uitat de ele..
|
O aranjeaza bine jantele alea, imi place, iar in ceea ce priveste interiorul .. :X
|
Jantele sunt de 5-ar??....vin foarte bine pe e46:D
|
Pune-o la pamant, repede, urgent!
Arata bine de tot, curata, ingrijita! ;) |
te-am vazut ieri in cluj :), te-am lasat sa intri pe banda, eram cu un mercedes, arata extrem de bine masina !!! si app. era cu numere de NWA, iar in poze are altele...
|
mersi baeti.. Masina apare in poze cu numerele care le avea cand am luat-o,nu am trecut-o pe mine decat dupa ce am terminat cu modificarile. La ce nebunie e in Cluj... :)) slabe sanse sa ai timp sa te mai uiti in stanga-dreapta :)
|
2 Attachment(s)
Asta e ultima poza cu e46-le , a plecat de cateva zile de la mine cu parere de rau,motiul e ca nu l-am prea folosit,decat am tot bagat bani in el si il tineam mai mult in parcare..M-a cautat omul,de vanzare masina nu am pus-o dar i s-a pus lui pata pe ea. Mi-au ramas o gramada de accesorii ce nu am apucat sa le montez, serpisori inox,pleoape,short shift , eleron luneta ACS , portbagaj-ul CSL din fibra,inele cromate pentru ceasui,sistem harman kardon cu care nici nu am apucat sa mai postez ceva si nuca de carbon care acuma iasa la vanzare daca tot nu mai au stapan..
|
hmm, o poza cu nuca ?
|
Macar l'ai dat la pret bun :shock:?
Lasa-mi un pret pe PM pentru nuca si m-ar interesa short shift-ul dar nu-s in clar daca merge pe E39 . |
pacat de masinuta:|
masini foarte bune,cu potential extrem si etc... asta e...probabil ai tu altceva in cap;) bafta sa ai si daca ai dat-o macar sa fi fost pe bani pe masura legat de accesorii,un pret pls pentru sistemul audio:D mersi |
Quote:
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:03. |
- Copyright 2026 4Tuning