![]() |
http://www.bbc.co.uk/topgear/prog18/nissan.shtml - asta e numai aperitivul, intamplator am prins emisiunea intr-o noapte cand ma intorceam de la o cursa nocturna si au cam dat de pamant cu Nissanu'
|
Asta nu-i nimic, sa vezi cum au sters pe jos cu Crossfire ...
Quote:
|
Cum va plac noile modele de Corvette si Mustang ???
1. Mustang faina schimbarea dar se putea sa arate mai bine. Daca era mai aproape de conceptul GT era un pericol... 2. Pt Corvette prea putine schimbari si nu mai arata asa de agresiva ... |
sunt msto noile mustang si vette.......la corvette preferam insa farurile dinainte, era cam singura ramasa cu faruri escamotabile.....
despre 350Z, n-ar trebui sa=ascultati de Top Gear, masina e super, si are un pret foarte bun pt ce ofera, performantele sunt bunicele de asemenea |
Intr-adevar am avut si eu de ales intre Nissan si Honda; am mers totusi pe Honda, mi se pare ca NSX-ul ramane NSX!
|
Cand am zis Nissan, m-am referit la Skyline!
|
ursule ce masina ai nsx?? :?: de ceai mers pe honda ??skyline mie mi se pare cea mai tare masina?!?
|
noul mustang arata chiar bine si se pare ca are si motoare adevarate un V6 de 4l 202cp si un V8 de 4,6l 300cp,cat despre corvette a facut un pas mare in privinta tinutei de drum , a trecut de la suspensia cu arcuri cu foi la o suspensie cu patru roti independente, deci e ceva!!!
|
Eu am votat Supra ..desi imi place f mult si Acura... ! :wink:
|
Quote:
si Corvette-ul, in ciuda suspensiei depasite avea un handling excellent, mai ales modelul Z06 care era greu de batut pe circuit de masini cu preturi mult mult mai mari.... |
Quote:
|
da chiar sunt curios pararea mea ...mai bine luai skyline :lol: :lol: 2 motive 4x4 si turbo :lol: :lol: :lol:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Daca tot ati pomenit de CSL ....
|
si apropo de CSL .. stiti sloganul din reclame ?
100% muscles, 0% fat :wink: |
| All times are GMT +2. The time now is 00:39. |
- Copyright 2026 4Tuning