![]() |
Re: Club Clio
Primul model expus de dj_ice incepe de la dimensiunea de 17" iar al doilea care te interesa pe tine exista pe 15" cu 6.5 la pretul de 540 RON/buc! Numai bine!
|
1 Attachment(s)
@Sun--iti recomand jantele astea.ce zici? 3500 Ron Bucata
|
super frumoase BBS astea.
|
Am facut un site exclusiv pt clio! Momentan nu este decat forum dar in viitorul apropiat voi face un siteul. Puteti sa intrati si sa va inscrieti: www.clubclio.lx.ro
|
Mda... super klumea, dar si super scumpe :D .... nu face toata masina cat un set de 4 jante :lol:
|
LOL cine ar da 35 de mil pe o janta?:lol:
|
cine? la mine in oras si-a tras unu pe un mercedes clasa E jante de 180mil
asa ca se gaseste! :)) Acum l-a vandut .am impresia ca si-a luat seria 6 |
sunt oameni si oameni...
|
salutari, am lipsit am fost plecat timp in care am patit o mare belea ,
mi-a cedat transmisia asta insemnid volanta, ambreiaj, cutie de viteza plus bonus si blocul motor,intrebare: pentru inlocuirea blocului motor va trebui sa desfaca tot motorul si din experienta voastra ce ziceti va mai iesi ca inainte? |
phuck! cum ai reusit?
|
simplu: 1-7.000rot/min, 2-7.000rot/min, 3-7.000rot/min si in momentul in care am debraiat s-a auzit poc si gata, explicatia cica totul a plecat de la placa de presiune care s-a spart si de aici sa busit ambreiajul cutia si rupindu-se cutia mi-a rupt si urechile de prindere din blocul motor, iar asta inseamna alt bloc si deci desfacut motorul si montat la loc
|
am facut si eu dinastea si nu a pleznit ... e ciudat totusi ... nashpa faza oricum ... :(
|
eu chiar azi i-am dat 1- 6800 2- 6800 si cand i-am dat a 3 a a duduit ceva sub ea...cred ca cutia s-a smucit. sper sa nu patesc si eu cum a patit cata..ca macar e masina lui..asta cu care merg e a lu tata :D
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
uite aici alti bani alta distractie :D , Multumim lui Dumnezeu ca a scapat teafar. Un prieten de-al meu.
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:48. |
- Copyright 2026 4Tuning