![]() |
Re: Audi A4 B5 1.8 turbo quattro
cand e asamblata si pusa la punct ca mai este unpic d lucru la ea...tu nu ai cumva un a4 tot 1.8 t quattro?
|
yesman :D numa e ca din 98 fara piele
|
Foarte misto culoarea,ai grija de ea ca merita.Bafta
|
salut, foarte misto a iesit culoarea... imi poti da si mie un pm cu ce vopsea ai folosit...etc...
|
cel mai tare A4 B5 de pe forum :peace:
|
8 Attachment(s)
mersi baietzi ptr aprecieri o sa vedem cum va arata cand e gata d tot mai pun cateva poze...ce mai e nou la ea e curat interioru ca nou :D
|
Urla jantele alea dupa o culoare noua pe ele! :lol::lol::lol::lol:
|
o sa aibe culoare noua pe anul viitor cand le pun inapoi ca le am schimbat jante pe 15:D:D e bestial
|
foarte foarte frumos a iesit B5-ul :oops::oops:
Sa o stapanesti sanatos! Culoarea e dementiala:D spune-mi te rog cat a costat vopseaua? Si in legatura cu jantele.. eu zic sa le polishezi bine de tot si sa le lasi asa polishate. Cred ca ar arata mult mai bine decat vopsite:twisted: |
ti se merita sa mergi cu jantele pe drumurile din oradea ? ca ultima data cand am fost eu erau praf de tot... :)
|
@vladigrec : nu e problema in ultima vreme cu drumurile din oradea sunt k rezista sa mergi cu ele mai incet dar sigur dc ai grija poti circula cu orice in oradea.
@Stanley : exact nu pot sa ti zic cat a fost vopseaua dar undeva la vreo 35 d mil 40 cred cu tot cu fuller si ce mai e nevoie.. |
Quote:
|
dar pretul final e undeva la 2000 d euro...dar sincer merita...pretzul pentru ca e bestial sapt viitoare sambata va iesi din garaj...
|
Quote:
|
categoric isi merita toti banii:D asteptam sa vedem si produsul final:oops:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:56. |
- Copyright 2026 4Tuning