![]() |
re: INMATRICULARI BULGARIA
Salut, as dori sa stiu daca este si possibil un fel de numar preferential si ce se poate schimba doar cifrele sau si litere sau chiar intreg nume sau cuvinte gen austria si la ce pret in plus ar ajunge
Stima. |
salut..tot ce pot face e ca numarul sa inceapa cu TX sau B sau T sau H..atata tot.preferential la ei se pun doar cifrele dupa prima sau primele litere,dar pentru asta trebuie facut rar-ul si asteptat 2 saptamani pana vin numerele..
|
1 Attachment(s)
inmatriculari auto bulgaria..anunt valabil..prelungiri acte auto bulgaria
|
inmatriculari bulgaria,prelungiri acte auto bulgaria,omologari rezervoare mari pe autoutilitare pentru cei care fac ukraina sau moldova.anunt valabil..0746180980
|
s-au mai scumpit sau ceva?
|
Quote:
|
salut , te deranjez si eu cu o intrebare .....
am o kia rio 1343cmc inmatriculata pe grecia.....la eii din cite stiu eu cartea masinii si talonul este una si aceeasi....cit ma costa inmatriculare pe bg.....si dupa cit tre sa platesc anual....(si ce include). multumesc |
Quote:
|
salut, ma mai framanta o intrebare....pe care o caut pe net si nu o gasesc poate ma poti ajuta tu:
Daca se inmatriculeaza o masina pe pers fizica in bulgaria timpul de a sta in rom este de 3 luni dupa care tre sa faci o iesire din tara (ADEVARAT?) Daca se inmatriculeaza pe pers juridica ( firma) care este termenul legal de a sta in Romania...?(raspunsul asta nu lam gasit). Este adevarat ca inmatricularea pe pers fizica implica mai multe dezavantaje decit daca ar fi inmatriculat pe firma...?....te rog explicami diferentele.... |
Quote:
|
Quote:
Stima |
Quote:
|
inmatriculari bulgaria,prelungiri acte auto bulgaria fara prezenta masinii,inmatriculari auto italia care au lipsa certificatul de proprietate,omologari rezervoare..anunt valabil..0746180980 [email protected] sau [email protected]
|
anunt valabil..
|
tot referitor GPL:
-daca vin cu masina pt inmatriculare in bg, cu instalatie GPL montata(dar fara acte de provenienta), se poate omologa instalatia? -cost suplimentar? -se pot omologa roti mai mari, daca din fabrica, modelul masinii n-a avut roti de care vreau sa-i omologhez? concret, de la 14 la 16. |
| All times are GMT +2. The time now is 14:53. |
- Copyright 2026 4Tuning