Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele.html)
-   -   Machetele mele - axel_BMW (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele/180950-machetele-mele-axel_bmw.html)

e30_eVG3n 20-07-11 22:32

Re: Machetele mele - axel_BMW

Quote:

Originally Posted by axel_BMW (Post 4475574)
Mersi frumos pentru aprecieri baieti :D
@eugen
Pai pe 2011 am cam asa:
2x '57 chevy regular #2/15
1x'57 chevy $uper #2/15
1x'58 impala regular #3/15
1x'58 impala $uper #3/15
2xCorvette Grand Sport regular #9/15
2x'71 Buick Riviera regular #11/15
Spune-mi daca vrei sa prezint ceva.
Dublurile sunt dispus sa le schimb. am vazut ca si tu ai ceva t-hunturi duble :rolleyes2.

Interesant ;) Impala-urile le-ai gasit in Romania?
Daca te referi la TH-urile mele duble (cele din anunt) le-am dat pe toate.
Si eu am TH-uri cam asa pe anu' asta:
regular
'57 Chevy
'58 Chevy Impala
Studebaker Avanti
'63 T-Bird
'64 Pontiac GTO
Corvette Grand Sport
'71 Mustang Funny Car
(l-am avut de 19 ori, dar 14 bucati le-am trimis unui prieten pentru "trade", acum mai am doar 5 bucati acasa)
'71 Buick Riviera
super
Studebaker Avanti
'71 Mustang Funny Car
'71 Buick Riviera

O sa iti fac si o poza zilele astea sa le vezi :)

axel_BMW 20-07-11 22:53

Quote:

Originally Posted by e30_eVG3n (Post 4477715)
Interesant ;) Impala-urile le-ai gasit in Romania?
Daca te referi la TH-urile mele duble (cele din anunt) le-am dat pe toate.
Si eu am TH-uri cam asa pe anu' asta:
regular
'57 Chevy
'58 Chevy Impala
Studebaker Avanti
'63 T-Bird
'64 Pontiac GTO
Corvette Grand Sport
'71 Mustang Funny Car
(l-am avut de 19 ori, dar 14 bucati le-am trimis unui prieten pentru "trade", acum mai am doar 5 bucati acasa)
'71 Buick Riviera
super
Studebaker Avanti
'71 Mustang Funny Car
'71 Buick Riviera

O sa iti fac si o poza zilele astea sa le vezi :)

LOL Toate astea le'ai gasit in Romania??????
Si ca sa iti raspund la intrebare: Nu, cele 2 '58 Impala nu le-am gasit in RO, ci in Munchen.
P.S.Poti sa imi pastrezi si mie un Mustang Funny car? Am fost in Selgros si am gasit toate masinile din cutia in care trebuia sa fie dar nici urma de TH.Mai merg maine odata acolo sa vad poate il gasesc si eu. Daca te intereseaza, mai am cateva duble pt trade:
-2 pe 2010: Split Vision din seria Track Stars si '55 Chevy Bel Air din seria Hot Auction
-un Rapid Transit negru( pe net scrie ca ar fi 10 pack exclusive, eu l'am luat separat insa intr-un pachet gen Mystery Cars facut special pentru Europa de vest. erau 20 de modele in serie, 16 se gaseau si in mainline, celelalte 4 insa, nu.)
+ multe modele pe 2010 in general New Models dar si altele, pe care le am de 2 sau 3 ori in diferite culori
Poate te intereseaza. Mustang acela este unul din modelele mele de pe Wish List de anu asta...
P.S. La mine cele 2 Buick Riviera au o variatie: pe una scrie Treasure Hunts si pe cealalta Treasure Hunts 11 La tine cum e?

axel_BMW 21-07-11 00:28

11 Attachment(s)
Azi continuam cu 2 masini americane de drift, si anume:
5. Custom '11 Camaro #5/50
6. Dodge Challenger Drift Car #6/50

vasyxplod 21-07-11 10:57

foarte smechere si hw,desi unii nu le suporta mie mi se par interesante,de aceea am si eu cateva prin colectie.la cat mai multe hw;)

e30_eVG3n 21-07-11 20:14

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by axel_BMW (Post 4477743)
LOL Toate astea le'ai gasit in Romania??????
Si ca sa iti raspund la intrebare: Nu, cele 2 '58 Impala nu le-am gasit in RO, ci in Munchen.
P.S.Poti sa imi pastrezi si mie un Mustang Funny car? Am fost in Selgros si am gasit toate masinile din cutia in care trebuia sa fie dar nici urma de TH.Mai merg maine odata acolo sa vad poate il gasesc si eu. Daca te intereseaza, mai am cateva duble pt trade:
-2 pe 2010: Split Vision din seria Track Stars si '55 Chevy Bel Air din seria Hot Auction
-un Rapid Transit negru( pe net scrie ca ar fi 10 pack exclusive, eu l'am luat separat insa intr-un pachet gen Mystery Cars facut special pentru Europa de vest. erau 20 de modele in serie, 16 se gaseau si in mainline, celelalte 4 insa, nu.)
+ multe modele pe 2010 in general New Models dar si altele, pe care le am de 2 sau 3 ori in diferite culori
Poate te intereseaza. Mustang acela este unul din modelele mele de pe Wish List de anu asta...
P.S. La mine cele 2 Buick Riviera au o variatie: pe una scrie Treasure Hunts si pe cealalta Treasure Hunts 11 La tine cum e?

In Romania le-am gasit doar pe cele pe blister scurt(vezi in poze), restul pe blister lung in State. Pozele sunt facute in graba, sper sa se inteleaga ceva din ele :P Btw, toate $uper-urile le-am gasit in Brasov.
Mustang-ul ti-l tin cu cea mai mare placere. Lasa-mi pe PM un id de mess sau un numar de telefon si vorbim maine.

LE La Riviera scrie doar Treasure Hunts ;)

axel_BMW 21-07-11 23:34

11 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by vasyxplod (Post 4478371)
foarte smechere si hw,desi unii nu le suporta mie mi se par interesante,de aceea am si eu cateva prin colectie.la cat mai multe hw;)

Mersi ;) .Si mie mi se par foarte interesante si ofera un nivel de detalii destul de ok pentru scara lor. Pacat insa ca pana ajung la noi pretul aproape li se tripleaza, si de la 1 dolar ajung sa coste aproape 3 :sad: .
@ eugen - ai PM ;)

Pentru azi:
7.Fast Cash - #7/50
8. Volkswagen Brasilia - Un tribut adus Braziliei si unul dintre putinele modele internationale de anul acesta. Foarte interesant este ca, de obicei, un model apare prima oara in Sua si dupa aproximativ 1-2 luni si in restul lumii. Ei bine, Brazilia a aparut pentru prima data in world wide si abia dupa 2 saptamani si in Sua (!!). Poate odata Hot Wheels o sa realizeze si un model romanesc, poate Logan S2000 Sau Dacia Duster Pikes Peak....Who knows :-)

Julyo 22-07-11 14:00

Foarte frumoase machetele tale si multe! Cateva chiar m-au imbolnavit...
De ce ma intrebai de Mini, ca si tu il ai?

axel_BMW 22-07-11 21:15

Quote:

Originally Posted by Julyo (Post 4480777)
Foarte frumoase machetele tale si multe! Cateva chiar m-au imbolnavit...
De ce ma intrebai de Mini, ca si tu il ai?

Da man dar eu il am pe cel din 2009 cu caroserie de metal si era interesant sa il am si pe cel cu caroserie de plastic. Daca nu venea criza Mattel nu s'ar fi gandit niciodata sa faca caroseria de plastic. A avut de ales insa intre a face caroseria de plastic sau a face macheta fara optiunea de a se deschide.
Un exemplu de reduceri de costuri ar fi Ground Fx, care in 2009 aparea in seria Hw Special Features cu caroserie detasabila si in 2010 in seria Hw Performance cu caroseria nedetasabila. Insa cel mai interesant model cu taiere de costuri este '56 Ford F-100 din seria Hw Performance 2010. A fost produs in 2 variante: prima la ineputul anului 2010 , daca nu ma insel in mixul B sau C pe 2010, rosie, cu capota mobila; a doua pe la mijlocul anului, gri si cu caroseria dintr-o singura bucata. Mattel va continua sa faca modele cu capote mobile, caroserii detasabile etc., dar numai in serii speciale, gen Hw Garage, Vintage Racing, Hot Ones, Nostalgia etc., care nu se distribuie si nici nu se vor distribui in Europa. Singurele serii cat de cat superioare ar fi Speed Machines si Toy Story 3. Din pacate, nici acestea nu s'au mai distribuit in Europa de la inceputul anului 2011 (desi seria speed macjines e compusa in principal din model europene :shock: ). Probabil considera ca in Europa nu exista notiunea de colectionar de Hot Wheels si masinile se cumpara numai ca sa aiba cu ce sa se joace plodul de 4 ani. :cry:
P.S. O sa observi ca cele mai multe modele din colectia mea sunt in 2 sau mai multe variante ;)

axel_BMW 28-07-11 23:28

13 Attachment(s)
Continuam cu:
9. Lamborghini Gallardo LP 570-4 Superleggera #9/50
#10 LIPSA :sad:
10.'70 Pontiac GTO Judge #11/50
P.S. Compensatie pentru lipsa de cateva zile: maine poze de grup cu toate T-Hunturile mele ;)

Julyo 28-07-11 23:47

'70 Pontiac GTO il am si eu...! Frumoas si Lambo...

Julyo 07-09-11 23:46

Oricum frumoase rau toate machetele tale! Cateva am si eu...
Sunt curios de prezentarile urmatoare...! ;)

2010 08-09-11 06:59

vrem poze cu magazinul..

axel_BMW 08-09-11 17:01

10 Attachment(s)
Noutatile :D :
1. Hot Wheels Classics Series 4 - Vopsea spectraflame, punte si caroserie de metal; exclusiv pt sua.
-Evil Twin
-Pontiac GTO Convertible
-Neet Streeter
-Shelby Cobra 'Daytona' Coupe
2. BMW 850i - Hot Wheels 1993 - inca in ambalaj, dupa 18 ani
3.Parnelli Jones's '70 Ford Mustang Boss 302 - Hot Wheels Vintage Racing - livrea de curse, taloane de cauciuc, punte si caroserie de metal; exclusiv pt sua.
4. Cars of the decades (seria atribuie fiecarei deceniu de la anii '30 pana la anii '00 cate 4 modele. eu am 8 - una din fiecare deceniu) ; exclusiv pt wal-mart, sua.
-'32 Ford Sedan Delivery
-Purple Passion
-'56 Flashsider
-'62 Corvette
-'71 El Camino
-'86 Monte Carlo SS
-Pro Stock Firebird
-'06 Dodge Viper
5. Mainline-Blister lung pt sua
-Citroen C4 Rally
-Batmobile Arkhum Asylum
-Danica Patrick 2010 Chevy Impala
-Honda Racer
-'71 Dodge Challenger-Green Lantern
-'70 Dodge Charger R/T - The Fast And The Furious
-H2Go
-Speed Trap
6.Hot Wheels 100% - taloane de cauciuc, caroserie si punte de metal, foarte detaliat, capota se deschide, unul are chiar si faruri de plastic - rar intalnit la Hot Wheels
-'67 Corvette
-'52 Chevy
7.Hot Wheels Editie Limitata - 30 ani de Hot Wheels - reeditare a modellului din anul 1970:
-Classic Nomad
8. Mainline - fara ambalaj (multumesc 2010)
Holden-2002
Sol-Aire CX4-2000
Mustang Cobra
Zender Fact 4-1991

Sper sa va placa. 8)

Razvan_13 08-09-11 17:30

Oau sunt foarte foarte frumoase...:shock::shock::shock::shock::shock::sho ck::shock::shock:

Julyo 08-09-11 17:31

Chiar frumoase mititelele astea!!!

All times are GMT +2. The time now is 12:13.

- Copyright 2026 4Tuning