![]() |
Re: Golf 3 - '93, SJ 03 VAA
..Multumesc tuturor..pt pareri..
Ceva ma face sa ma gandesc la Alb complet..:D in curand o sa ma apuc de ele.. |
Quote:
|
frumoase jante...borbet a...dar era mai misto cu buza mai mare....am vazut pe o pisicutza....frumoase.....culoare alege care iti place tie....mie imi plac negre....cu dunga rosie....bafta in cont cu masina......sis a vii cu pozele sa vedem ce culoare ai ales....
|
salut frumos golfu multi km fara incidente da ma gandesc voi prin zalau nu mergeti cu masinile astea pe strazi de cate ori trec prin zal nu vad pe nici unu cu cva frumos numa stockuri . o intrebare as avea cu ce ai lipit prelungirea aia bad boy sau cum ai prins-o?
ziceai cva de adus masini ai piese de golf 3 miar trebui un spoiler buza pt golf 3 deaia gti un pret daca se poate |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
pe unde va strangeti cva parcare sau de genu? |
Quote:
|
Quote:
|
frumos golful...ma bucur ca ai renuntat la bara aceea spate...m`am speriat cand am vazut ca vrei sa o faci asa :lol: oricum important ii ca ai luat o decizie inteleapta in cele din urma :D si jantele imi plac mai mult cum le ai un ultima poza cu interiorul buzei negru inloc de argintiu...arata mult mai bine :D
|
4 Attachment(s)
salutare.. am facut 2-3 poze pe fuga cu jantele..mai trebuie finisate capacele de pe prezoane.. si am mai modificat badboyu`..de pe hayon.. am sa revin cu poze mai clare si mai frumoase numai sa reusesc sa vopsesc si capacele..:D
|
E blana:oops:.Te enumeri printre proprietarii cu cele mai frumoase mk3-uri din RO...
L.E : Iti trebuie neaparat alta finala :D. |
a iesit beton.
+1 la ce a zis Alex.jdm |
| All times are GMT +2. The time now is 14:43. |
- Copyright 2026 4Tuning