Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Golf 3 - '93, SJ 03 VAA (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/180762-golf-3-93-sj-03-vaa.html)

GallDann 06-04-11 15:48

Re: Golf 3 - '93, SJ 03 VAA

..Multumesc tuturor..pt pareri..
Ceva ma face sa ma gandesc la Alb complet..:D in curand o sa ma apuc de ele..

valitataye 06-04-11 18:44

Quote:

Originally Posted by lupalb (Post 4231857)
albe complet, sa schimbe putin perspectiva,plus ca par mai mari.
Daca le faci negre risti sa patesti ca mine, sa se uite lumea la jante si sa te intrebe daca sunt pe 13....

+1...

b0gdy 07-04-11 17:28

frumoase jante...borbet a...dar era mai misto cu buza mai mare....am vazut pe o pisicutza....frumoase.....culoare alege care iti place tie....mie imi plac negre....cu dunga rosie....bafta in cont cu masina......sis a vii cu pozele sa vedem ce culoare ai ales....

umbra09 15-04-11 21:24

salut frumos golfu multi km fara incidente da ma gandesc voi prin zalau nu mergeti cu masinile astea pe strazi de cate ori trec prin zal nu vad pe nici unu cu cva frumos numa stockuri . o intrebare as avea cu ce ai lipit prelungirea aia bad boy sau cum ai prins-o?

ziceai cva de adus masini ai piese de golf 3 miar trebui un spoiler buza pt golf 3 deaia gti un pret daca se poate

AnDrEiCa 16-04-11 07:38

Quote:

Originally Posted by GallDann (Post 4232458)
..Multumesc tuturor..pt pareri..
Ceva ma face sa ma gandesc la Alb complet..:D in curand o sa ma apuc de ele..

Eu as zice sa le dai un polish .

GallDann 17-04-11 07:43

Quote:

Originally Posted by b0gdy (Post 4235456)
frumoase jante...borbet a...dar era mai misto cu buza mai mare....am vazut pe o pisicutza....frumoase.....culoare alege care iti place tie....mie imi plac negre....cu dunga rosie....bafta in cont cu masina......sis a vii cu pozele sa vedem ce culoare ai ales....

mersi domnu` la astea am avut noroc.. ca adusese un prieten un polo din germania..si le-a dat neamtzu cica jante de schimb cu cauciucuri de vara.. apoi..cu buza..asa sa nimerit..poate pe viitor..incerc sa gasesc macar 2 sa le pun pe spate cu buza mai lata..sa ai bafta si u` :D

GallDann 17-04-11 07:46

Quote:

Originally Posted by umbra09 (Post 4259191)
salut frumos golfu multi km fara incidente da ma gandesc voi prin zalau nu mergeti cu masinile astea pe strazi de cate ori trec prin zal nu vad pe nici unu cu cva frumos numa stockuri . o intrebare as avea cu ce ai lipit prelungirea aia bad boy sau cum ai prins-o?

ziceai cva de adus masini ai piese de golf 3 miar trebui un spoiler buza pt golf 3 deaia gti un pret daca se poate

Multzam ...poi.. nu ne prea vezi in timpul zilei ca suntem de obicei pe la servici.. hai intro sambata duminica.. atunci ne adunam..prelungirea e din fibra de sticla.. daca te intereseaza.. se poate rezolva.. nu costa mult.. :P masina la dezmembrat momentan nu am.. nici o piesa.. sorry.. bafta multa!

GallDann 17-04-11 07:48

Quote:

Originally Posted by AnDrEiCa (Post 4259785)
Eu as zice sa le dai un polish .

Man.. :( si mie imi placeau mai mult asa... si am incercat da nu iese.. trebuie duse la profesionisti.. si la noi in oras nu sunt.. m-am decis pe alb.. complet.. le-am si bagat la vopsit.. sper ca pe luni seara sa fie gata sa pot sa le fac si 2-3 poze..

umbra09 17-04-11 13:27

Quote:

Originally Posted by GallDann (Post 4262019)
Multzam ...poi.. nu ne prea vezi in timpul zilei ca suntem de obicei pe la servici.. hai intro sambata duminica.. atunci ne adunam..prelungirea e din fibra de sticla.. daca te intereseaza.. se poate rezolva.. nu costa mult.. :P masina la dezmembrat momentan nu am.. nici o piesa.. sorry.. bafta multa!

prelungirea o am da o buza deaia gti cand ai sa ma anunti

pe unde va strangeti cva parcare sau de genu?

GallDann 17-04-11 17:40

Quote:

Originally Posted by umbra09 (Post 4262844)
prelungirea o am da o buza deaia gti cand ai sa ma anunti

pe unde va strangeti cva parcare sau de genu?

poi..depinde..ne sunam..si aranjam o intalnire ..azi de exemplu am fost pe Mesesh..

alex.jdm 17-04-11 21:22

Quote:

Originally Posted by GallDann (Post 4123661)
A mai trecut ceva vreme de cand nam mai postat nimilk...insa acum am revenit..si cu un mic cadou pt golf :D Borbet A care trebuiesc revopsite..astept pareri...si un inca un eleron tot pt golf :D

imi place place place :D, foarte tare badboy-ul spate ;).Arata bine si jantele.

koala_boy 21-04-11 00:59

frumos golful...ma bucur ca ai renuntat la bara aceea spate...m`am speriat cand am vazut ca vrei sa o faci asa :lol: oricum important ii ca ai luat o decizie inteleapta in cele din urma :D si jantele imi plac mai mult cum le ai un ultima poza cu interiorul buzei negru inloc de argintiu...arata mult mai bine :D

GallDann 22-04-11 12:26

4 Attachment(s)
salutare.. am facut 2-3 poze pe fuga cu jantele..mai trebuie finisate capacele de pe prezoane.. si am mai modificat badboyu`..de pe hayon.. am sa revin cu poze mai clare si mai frumoase numai sa reusesc sa vopsesc si capacele..:D

alex.jdm 22-04-11 12:48

E blana:oops:.Te enumeri printre proprietarii cu cele mai frumoase mk3-uri din RO...

L.E : Iti trebuie neaparat alta finala :D.

lupalb 22-04-11 13:00

a iesit beton.
+1 la ce a zis Alex.jdm

All times are GMT +2. The time now is 14:43.

- Copyright 2026 4Tuning