![]() |
Re: Cielo DJ-90-KTL
Curatenie ca intotdeauna la autosalon...NOT:lol: Folia pe luneta din cate bucati este pusa si de curiozitate te intreb...mai vezi ceva prin geamuri noaptea :-)
|
Quote:
asa e bobo , mai dezordonat :))... folia am pus-o din 3 bucati ( e cu 8 lei si de-asta nu se intinde bine,ca oricum in februarie trecem pe la ITP si o dezliplim :)) ) si noaptea vad , m-am obisnuit de un aproape 2 ani cu folia pe toata masina.chiar imi e greu cand conduc masinile lui mama , tata sau sor-mea ca ei n-au folie,si nici unu dintre ei nu pot sa o conduca pe-a mea din cauza foliilor :)) Tu ? cand tragi folia ? :twisted: |
Maine ma duc la RAR, dupa ce termin cu actele punem si folie doar pe spate, nu mai vreau sa stau fara certificat ca nu amuzant!
|
4 Attachment(s)
Azi mi-am luat si eu un eleron coditza de bmw E46 coupe,alb .Poate ma ajuta cineva si pe mine cu sfaturi in montare,oricum o sa apelez la colegu Razvan la montare(am inteles ca se lipeste pe masina la cald). L-am pus deocamdata DECAT DE FORMA sa vad cum vine :D
Next : Evacuare INOX pentru aspect, dar nu sport pentru ca nu mi place zgomotul. (poate stie cineva vre-una de vanzare :D si.. Bara fata clean :D |
Punel cu banda dubla fata! asa l-a prins un preten la BMW!
Frumoasa achizitia! |
Frumos eleronul , de unde l-ai luat si cat ai dat pe el ? :D
Vezi ca Alin (55-RED) are eleron ca al tau poate te ajuta el cu prinderea |
Quote:
Quote:
Pretu ti-l zic pe mess :)) E confidential ! |
arata bine cu eleron...putin coborata ar mai trebui...bafta in continuare
|
meserie ii sade8)
asteptam sa-l vedem gata prins...cum-ne-cum il prinde el;) bafta! numai bine! |
hai ba grecule il prindem in nituri?:shock:
Ce se asorteaza catelusul cu pisica ta. |
Quote:
Quote:
Quote:
... maine chiulesti de la faq, il bagam undeva pe domn` profesor...tre sa prindem eleronu intelegi..ce dracu..ma plimbai cu el in portbagaj :D |
il montez eu singur dar vino tu la facultate si scapa-ma de profesoara asta nebuna, am 7 ore cu ea :cry:
|
mai bine vorbeste cu Droma ( XEH) ca a dat tot de pe amsina, mai putin eleronul de pe portbagaj, asta mi se pare ca e cam mic, ala e perfect.
|
Quote:
*Vezi daca poti sa ma ajuti si pe mine cu Laure (CRO-ul) ca nu raspunde la telefon, si am auzit ca are o bara fata de cielo deja clean,poate dai tu de el mai repede.Merci |
acum il sunai : " Ba vere nu o am eu, Droma il intreaba pe unu cu cat o da, iar eu ii spun lui "
Poti sa vorbesti cu Andu sa iti faca el bara ta clean si te-ar rezolva ieftin, re vopsit te ocupi tu. |
| All times are GMT +2. The time now is 05:01. |
- Copyright 2026 4Tuning