Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   etapele unui golf 2 catre perfectiune (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/17931-etapele-golf-2-perfectiune.html)

Bizonul 12-07-06 10:32

Re: etapele unui golf 2 catre perfectiune

dragutz lucrat...de unde ti-ai luat faruri si grila de jetta ca si eu caut dar nu am gasit..
bafta si astept un raspuns cat mai rpd

cristivw 12-07-06 11:59

este absolut criminala! mama cat poate sa schimbe vopseaua aspectul general al masinii :D asa ma minunez si eu de fiecare data cand o spal :-P. oricum, arata foarte bine si cu farurle de jetta. intrebarea mea este: chederele acelea mari de pe cupola (gen paravant) ,le-ai pastrat de la masnia "veche" sau ai luat altele noi? need help pt ca eu nu le-am mai montat dupa vopsire, pt ca erau coapte rau de tot. sunt in cautare de unele noi, dar am vazut niste preturi infricosatoare la magazin... gen 6.5mil ROL bucata :shock:
succes in continuare cu masina! este foarte frumoasa!
ps> bara fata ai facut-o din fibra?

MagicOne 13-07-06 01:08

arata mai frumos cu faruri d jetta, si stiu ca modelele pt america asa erau facute, sau aveau cate 2 patrate, daca nu ma insel

broncos emx 17-07-06 12:32

Quote:

Originally Posted by GolfTuning
superb :X:X .....dar dc i`ai pus faruri de jetta :(?

ca sa se diferentieze putin de toate......si cred ca se si potrivste frumos cu linia mashinii....

broncos emx 17-07-06 12:35

Quote:

Originally Posted by Bizonul
dragutz lucrat...de unde ti-ai luat faruri si grila de jetta ca si eu caut dar nu am gasit..
bafta si astept un raspuns cat mai rpd

grila si trager-ul le gaseti la auto karma si poate si farurile,dar farurile sunt hella si sunt scumpe,eu le-am luat de la o dezmembrare din germania.....poate gasesti vreo jetta la dezmembrari...

broncos emx 17-07-06 12:41

Quote:

Originally Posted by cristivw
este absolut criminala! mama cat poate sa schimbe vopseaua aspectul general al masinii :D asa ma minunez si eu de fiecare data cand o spal :-P. oricum, arata foarte bine si cu farurle de jetta. intrebarea mea este: chederele acelea mari de pe cupola (gen paravant) ,le-ai pastrat de la masnia "veche" sau ai luat altele noi? need help pt ca eu nu le-am mai montat dupa vopsire, pt ca erau coapte rau de tot. sunt in cautare de unele noi, dar am vazut niste preturi infricosatoare la magazin... gen 6.5mil ROL bucata :shock:
succes in continuare cu masina! este foarte frumoasa!
ps> bara fata ai facut-o din fibra?

merci,chederele sunt cele vechi desi sunt cam deteriorate ca intregi nu le mai scoti de pe mashina,urmeaza sa le schimb......spilerul e cel de gti cu prelungire de g3 gti si inbinarea a fost mascata cu fibra.......

broncos emx 17-07-06 12:45

Quote:

Originally Posted by MagicOne
arata mai frumos cu faruri d jetta, si stiu ca modelele pt america asa erau facute, sau aveau cate 2 patrate, daca nu ma insel

cu faruri patrate stiu eu sau poate erau si cu faruti de jetta,da cele partate nu-mi plac deloc...pare prea batrana

balann_jointt 18-07-06 19:21

broncox te-ai intors de la mare??? am incercat sa dau de tine vreo 2 zile la rand in costinesti dar nu erai pe la masina!!! asa ca i-am facut poze si daca esti de acord le voi posta aici!! :) si masina arata live f f f bine chiar daca e 'under construction' !! bafta si mai vb !!!

broncos emx 19-07-06 00:49

Quote:

Originally Posted by balann_jointt
broncox te-ai intors de la mare??? am incercat sa dau de tine vreo 2 zile la rand in costinesti dar nu erai pe la masina!!! asa ca i-am facut poze si daca esti de acord le voi posta aici!! :) si masina arata live f f f bine chiar daca e 'under construction' !! bafta si mai vb !!!

sunt acasa:)))stateam la vila aia .....da n-am plecat decat odata cu ea sa fac poze cu marea .....no problem poti sa le postezi n-am nimic de ascuns:)))
merci....

broncos emx 19-07-06 00:50

ne vedem prin bucuresti.......

balann_jointt 20-07-06 15:21

sunt din targoviste! da am observat ca in cateva zile nu ai miscat-o decat o data adica am vazut ac era parcata invers!:(( hehe
hai ca o sa pun pozele! sper sa va placa!

broncos emx 22-07-06 12:30

4 Attachment(s)
am vazut,sorry,chiar odata am dat o tura de costinesti cand eram treaz:)) da am facut niste pictoriale cu marea....yata ce-a iesit

balann_jointt 22-07-06 14:30

am intrat si eu acolo unde ai facut pozele! e varza drumu! pun si eu imediat pozele cu EMx-ul de la mare!!!

broncos emx 22-07-06 15:37

a mers asa usurel.....m-a facut sa renunt la suspensie sport,avand in vedere ca mai plec la munte,la mare,prin tzara......asa ca nu se merita s-o mai cobor ca nu-i mashina de spectacol ci o mashina de zi cu zi,si la gropile noastre.....

broncos emx 22-07-06 15:46

acum golfu meu e pe transfagarasan cu frati-miu ca mashina lui are niste mici probleme......osa vin cu niste poze deosebite....

All times are GMT +2. The time now is 16:00.

- Copyright 2026 4Tuning