![]() |
Re: etapele unui golf 2 catre perfectiune
dragutz lucrat...de unde ti-ai luat faruri si grila de jetta ca si eu caut dar nu am gasit..
bafta si astept un raspuns cat mai rpd |
este absolut criminala! mama cat poate sa schimbe vopseaua aspectul general al masinii :D asa ma minunez si eu de fiecare data cand o spal :-P. oricum, arata foarte bine si cu farurle de jetta. intrebarea mea este: chederele acelea mari de pe cupola (gen paravant) ,le-ai pastrat de la masnia "veche" sau ai luat altele noi? need help pt ca eu nu le-am mai montat dupa vopsire, pt ca erau coapte rau de tot. sunt in cautare de unele noi, dar am vazut niste preturi infricosatoare la magazin... gen 6.5mil ROL bucata :shock:
succes in continuare cu masina! este foarte frumoasa! ps> bara fata ai facut-o din fibra? |
arata mai frumos cu faruri d jetta, si stiu ca modelele pt america asa erau facute, sau aveau cate 2 patrate, daca nu ma insel
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
broncox te-ai intors de la mare??? am incercat sa dau de tine vreo 2 zile la rand in costinesti dar nu erai pe la masina!!! asa ca i-am facut poze si daca esti de acord le voi posta aici!! :) si masina arata live f f f bine chiar daca e 'under construction' !! bafta si mai vb !!!
|
Quote:
merci.... |
ne vedem prin bucuresti.......
|
sunt din targoviste! da am observat ca in cateva zile nu ai miscat-o decat o data adica am vazut ac era parcata invers!:(( hehe
hai ca o sa pun pozele! sper sa va placa! |
4 Attachment(s)
am vazut,sorry,chiar odata am dat o tura de costinesti cand eram treaz:)) da am facut niste pictoriale cu marea....yata ce-a iesit
|
am intrat si eu acolo unde ai facut pozele! e varza drumu! pun si eu imediat pozele cu EMx-ul de la mare!!!
|
a mers asa usurel.....m-a facut sa renunt la suspensie sport,avand in vedere ca mai plec la munte,la mare,prin tzara......asa ca nu se merita s-o mai cobor ca nu-i mashina de spectacol ci o mashina de zi cu zi,si la gropile noastre.....
|
acum golfu meu e pe transfagarasan cu frati-miu ca mashina lui are niste mici probleme......osa vin cu niste poze deosebite....
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:00. |
- Copyright 2026 4Tuning