![]() |
K-Gula Pe bune acum .. filmele care le-am trimis eu pe unde sunt??:))))))
|
Da, K-Gula: 25= golf 2, G60 (nick:G60); 32=bmw 325 (nick:Marian20); 77 opel astra (nick:x-ray); 18= golf 2 (nick:99sha)
Si altii - nu-mi vin acum dar am pozele acasa (acum sunt la munca) si daca K-Gula le scrie in dreptul fiecaruia mai zic. No problem X-Ray. |
Problem este, ca nu stim, care numer este care masina :( .....
|
bai , fara suparare , data viitoare cand vreti sa faceti o treaba dinasta (ma refer la pagina cu rezultatele) da-ti-mi un mai cu clasamentul si va fac eu pagina calumea ca arata cam aberant ...
Si, daca se poate, sa obtineti de la organizatori si lista cu participantii ca sa se inteleaga ceva ... ca numerele alea nu imi zic nimic. 'spekt! |
la sfarsitul cursei cam asta am primit eu, o rola mare cu cu nr de concurs si timpii, nu am primit si tipul masinii. si eu unul ma bucur ca le-am primit si pe astea, pt ca ati vazut ca de la ultima etapa de liniutze nu am avut nimic.
X-team----Despre filmele amintite mai sus, eu nu am primit nici un film, nici pe mail, nici pe forum... nu stiu despre ce filme este vorba. Daca le primesc fi sigur ca le voi pune. Nu inteleg care este nelamurirea cu WAY-ul de ce sunteti suparati pe el, a venit cu o calibra de 2000 simpla, nu stiu cati cai avea dar daca vreti pot afla sa vedeti ca a fost inclus la grupa corespunzatoare. In legatura cu Subaru, sunt si eu de aceasi parere cu voi, nu am inteles cum de a luat loc desi trebuia penalizat. |
despre subaru ... eu nu am vazut prima incercare dar se vede foarte clar in film cum nu mai ocoleste stalpul iar la a doua sau invers cum or fi ele ca nu mai stiu exact am vazut clar cum nu a mai facut ultimul 360 deci la amandoua trebuia sa aibe penalizari ... si K_gula... poate ar fi fost mai bine sa treci timpii obtinuti si penalizarile separat ... eu unul am vazut pe rola care ai luat-o tu ca eram trecut cu timp 1.18... + nu mai stiu cat penalizari (probabil 5 secunde pt jalon mic) la a 2 incercare
|
Iataca ce-am descoperit eu:
55 - Subaru STI 3 - SuperNova 31 - Dacia Berlina 66 - KWX 2 - Clio sport 34 - Opel Calibra way 10 - daewoo tico 28 - solenza ct 98 - astra dod? 77 - astra ct grena 4 - astra ct f&f 25 - golf 2 mbd 15 - toyota corolla 89 - skoda octavia 37 - dacia berlina visinie 5 - dacia berlina rosie 32 - bmw -marian20 18 - golf 2 sha Si Marian, din clasamentul ala cica as fi pe 4 dar eu am primit diploma de 3. Cred k a fost o mica greseala...SAU Subaru a fost organizator si-atunci e o greseala mai mare... |
SHA, problema este ca nu stim si penalizarile care au existat la fiecare concurent. Aia sunt timpii de pe bonurile scoase de aparat, dar la ei trebuie adaugate penalizarile aferente, si deabia apoi putem face clasamentul
|
IATA CE AM DESCOPERIT EU ...
2 - Clio Sport Argintiu Bucuresti 3 - SuperNova Rosie ~ BR-22-DRC 4 - Opel Astra Constanta ~ CT-82-DTA 5 - Dacia Berlina Constanta ~ CT-99-GEC 10 - Daewoo Tico Albastru 12 - Opel Kadett ~ B-74-CPC 15 - Toyota Corolla - ZETEMTE 18 - VW Golf II ~ B-99-SHA 25 - VW Golf II ~ B-75-MBD 28 - Dacia Solenta ~ CT-28-TRA 31 - Dacia Berlina 32 - BMW Ursulet ~ BR-02-YWJ 34 - Opel Calibra ~ GR-34-WAY 37 - Dacia Berlina Visinie 55 - Subaru Impreza STI ~ ZENO 66 - Dacia Alba ~ KWX 77 - Opel Astra Constanta ~ CT-80-SAD 89 - Skoda Superb - Constanta 98 - Opel Astra ~ B-34-PHZ 100- Alfa Romeo ~ B-??-VTM Cam atat am putut sa gasesc. Din 23 de masini 5 au fost din Constanta. Locul in dreptul fiecaruia nu l-am trecut ptr ca una scrie pe site ...alta a fost in realitate. 8) |
Hehehe, Zetemte a participat si la gr A si la gr B; sau cel putin asa reiese din clasamentul ala \"controversat\" :?
|
As far as Eu stiu numai la clasa A :) Pe site este gresala....
|
Quote:
Kam aiurea nu ? |
chiar imi pare rau ca nu am putut sa ajung si eu :( :roll:
|
Fratzilor, hai s-o lasam la punctul mort...
Si sa va pregatiti pt etapa urmatoare. Daca e de viteza, ma bag si eu. Sper sa fie organizarea la un nivel mai inalt. :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: |
| All times are GMT +2. The time now is 07:22. |
- Copyright 2026 4Tuning