![]() |
Re: Propuneri/Challenges
propun eu o idee .... una care a fost incercata p un alt site dar nu prea sa incumetata lumea ...
VA PROVOC LA UN CONCURS IN CARE SA CREATI PROPRIA GAMA DE AUTOTURISME astept mai intai sa vad dak exista amatori ... p urma n ocupam de detalii >:) |
ideea e buna da pentru asta trebuie mult timp.... sa stai sa le faci shi posibile d produs.... dak mai se baga lume poate o sa fac (im not sure) da imi place ideea
|
Da eu sunt amataor ...:D
Dar ar fi ceva ... Dar sa se stabileasca celelalte detalii... |
mare amator...propria gama adik de la mini la suv?
|
da ...exact la asta ma gandeam ... fiecare face masini pentru cate categorii vrea... neaparat perspectiva fata/spate .... si sa fie design propriu :D
ma gandeam la termen o luna poate 2 :p |
O luna e cam putin ... Ca ar trebui sa faci cel putin 3 4 masini ... cu cate 2 perspective ... plus interior ... deci .... hai datii bataie...
|
n-am zis si interior k deja ar fi prea mult
|
ace fa si o lista cam cu cine se baga ...sa stim si noi cat suntem...i'm in... si cam cate masini vrei....(doar 4)???
|
pai eu de unde sa stiu cine vrea... hai sa facem un topic si sa vedem
|
fa .... aicia sunt 2 cu mine cu tine(ace).... suntem 4 ... fa un topic si dar da si ceva detalii sa ne putem apuk
|
hai k mai avetzi unu bagat .... dar sa fie un termen acceptabil sa avem timp sa lucram in liniste .....:D:D:D
|
Asa baieti cine se baga la un vs cu mine ???
|
1 Attachment(s)
vreau eu un vs cu tine mah....pe opelu asta...da pana diseara la 12....sau cum vrei....
|
faza e ca nu mai am aparat foto (am uitat ca l-am lasata acasa):( si nici cablu de date la tel :(
nu stce sa zic m-asi baga da cum timit lucrarea.... sry daca fac rost de ceva te anunt sry.... |
lasa....eu fac lucrarea si ramane sa o pui si tu cand poti.....eu plek in vacanta si deaia ziceam asa rpd...da cred ca raman pana joi
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:26. |
- Copyright 2026 4Tuning