![]() |
Re: GR 01 NVN
Quote:
|
Sincer..mie imi plac cele originale ..eventual o folie pe ele sa accentueze culoarea rosie si galbena ..acuma tu faci cum iti place tie ..asta e important ..eu doar am spus o parere.
|
foarte frumos arata cu jantele alea pe spatee...bafta :X
|
Pe la mecanica nu umbli un pic?
|
2 Attachment(s)
Quote:
P.S: F-a ceva cu toba aia ca e urat rau acolo cu tzeava aia in dita-i gaura In rest e super, si sustin treaba cu negru mat/lucios stopurile arata bine, dar nu si pe masina ta...mai bine luai ceva rosu/negru da mai bine pe alb o sa pun o poza sa vezi ;) Bafta multa si imi cer mii de scuze pentru off-topic:rolleyes2 |
salutare......imi place dacia ta...apreciez faptul k are vopsea originala si un aspect simplu si curat......as vrea sa ma ajuti si pe mn cu nish sfaturi in leg cu dacia mea din 1995:D...bafta si numai bn:-)
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
4 Attachment(s)
lucruri noi?am renuntat la xenon pentru asta.....:-P
|
Quote:
|
am vazut ca cumperi jante aliaj...dc?le dai pe astea dublate?
|
cosmine mai e mult pana la old school:-)puma eu incerc sa mi-le iau asa,daca e sa imi propuna cineva un schimb cu ele o sa le dau:rolleyes2
|
Frumoasa masina;)un badboy look nui faci?:-)
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
cum arata mai bine:5.5j albe sau aliaje?
|
Eu zic jantele de aliaj, am mai facut sesizarea asta pe alt topic, pe masina alba nu vine asa bine janta alba, am impresia ca se face abuz de alb:-P dar asta este doar o parere personala;) plus ca arata mult mai bine cu CMS-uri decat cu table:-P
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:28. |
- Copyright 2026 4Tuning