Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum agãti un baiat (pentru fete) (https://forum.4tuning.ro/28-femei/1749-ag-baiat-fete.html)

Eryka 02-10-04 05:03

razvan323 vezi ca este un topic dedicat baietilor... cum agata ei....

noi agatam cu masina :lol:

EvLSant0S 02-10-04 05:35

eh *** , cu masina ta , prostu` prostiilor sa fii si tot agati.... nu mai e p vorba dulce...

B|shOp-VR6 02-10-04 05:57

Eu nu agat.. sunt baiat cuminte, timid, ma impleticesc in cuvinte cand e sa vb cu o gagik... iar masina de agatat nu am... :D

Ce as putea sa fac? :oops:

IS 18 BOG 02-10-04 09:59

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
eh *** , cu masina ta , prostu` prostiilor sa fii si tot agati.... nu mai e p vorba dulce...

:))
hopa nevrozo ........

ba sa stii ca e si pe vb dulce .. nu toate fetele au masini ... nu toti baietii au masini .... si mai multe ... inca mai cred in romantism si sunt sigur ca merge ... crezi ca daca mergi intro pizzerie si intrebi de \"ceva gin aveti ? \" ai succes ??? poate daca chelneritza e beata moarta iti va iesi ceva :P ......

Razvan323 02-10-04 11:05

Eryka.
Scuze ca am furat threadul:)
Chestia cu fete+masina cred ca functioneaza la multi baieti..

RoSonic 02-10-04 11:07

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Carmen\"
Nu nu! Cum sa ti`o dau tie?! Si io ce fac?! :evil_laug :evil_laug :evil_laug Si acum sincer, l`as prefera gagic pe Subaru decat pe Sebastian :mrhappy: :mrhappy: I like Sebi, I LOVE Impreza :woowoo: :woowoo: :woowoo:

Sa precizezi de care Sebastian este vorba ! :lol: :lol:

Carmen 02-10-04 12:51

Re:

Quote:

Originally Posted by \"RoSonic
Sa precizezi de care Sebastian este vorba ! :lol: :lol:

Am zis mai sus! SEBASTIAN LOEB! :oops: Acum mi`am dat seama ca este un Sebastian pe forum... :oops: Numai la prostii te gandesti! :evil_laug :evil_laug :evil_laug
B|shOp-VR6 in cazul in care vb serios, mai sunt si altii ca tine :D TranceGirl a insistat sa va spun adevarata mea tactica de agatat... Imi place un tip, vrea sa ma salute si eu de :oops: pun capul in pamant ... :punch: :punch: :punch:
Nu vrei sa mergem la un psiholog ceva? :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :mrhappy: :mrhappy:

Bogdan_16v 02-10-04 13:15

Carmen, Bishop a facut misto... :lol: :lol: :lol: :lol:
Cat despre rusine, indrazniti, faceti complimente, ca nu sta nimeni cu paru' in spate... :lol: :lol: :lol: (a se citi par=bata)

Carmen 02-10-04 13:27

Bogdan_16v aici cred ca este cel mai aberant topic :D Toti am luat`o pe campie si nu vb nimeni serios :p

Al3xius 02-10-04 13:49

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Carmen\"
Si are okii albastri..si face gropite... :oops: Cam genul asta de baieti imi plac mie... :evil_laug :evil_laug :mrhappy: :dribble:

lol si yo am ochii albastri...fac si gropite ...da`s \"insurat\" :P :P :P :P :P :lol: :lol: :lol:

SpeedeR 02-10-04 15:11

Acum miam amintit...sebastien loeb nu e la Citroen?! :lol: :lol: :lol: Ce impreza?! la impreza sunt altii care dau din covrig....

Nu e nici o fata care sa agate baieti cu un cui?! :lol: :lol: :lol: Asa e mai hardcore...

Carmen 02-10-04 15:21

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SpeedeR\"
Acum miam amintit...sebastien loeb nu e la Citroen?! :lol: :lol: :lol: Ce impreza?! la impreza sunt altii care dau din covrig....

Nu e nici o fata care sa agate baieti cu un cui?! :lol: :lol: :lol: Asa e mai hardcore...

Da....cel mai bun e uratu` ala de Solberg! OOOF! I love Impreza si I like Loeb.. normal ca as vrea sa`i vad in combinatia asta...Now u get it?:P

SpeedeR 02-10-04 15:24

am inteles :P :P :P :P

200SX 02-10-04 16:18

Re:

Quote:

Originally Posted by \"B|shOp-VR6\"
Eu nu agat.. sunt baiat cuminte, timid, ma impleticesc in cuvinte cand e sa vb cu o gagik... iar masina de agatat nu am... :D

Ce as putea sa fac? :oops:

tare rau te impleticei aseara la Mc' ;)

B|shOp-VR6 02-10-04 18:52

Aseara cred ca am avut o scapare... :lol: :lol:

Dar lasa ca au venit repede Ice Racing Team... sa ne strice noua combinatiile... :chainsaw:

All times are GMT +2. The time now is 15:23.

- Copyright 2026 4Tuning