![]() |
razvan323 vezi ca este un topic dedicat baietilor... cum agata ei....
noi agatam cu masina :lol: |
eh *** , cu masina ta , prostu` prostiilor sa fii si tot agati.... nu mai e p vorba dulce...
|
Eu nu agat.. sunt baiat cuminte, timid, ma impleticesc in cuvinte cand e sa vb cu o gagik... iar masina de agatat nu am... :D
Ce as putea sa fac? :oops: |
Re:
Quote:
hopa nevrozo ........ ba sa stii ca e si pe vb dulce .. nu toate fetele au masini ... nu toti baietii au masini .... si mai multe ... inca mai cred in romantism si sunt sigur ca merge ... crezi ca daca mergi intro pizzerie si intrebi de \"ceva gin aveti ? \" ai succes ??? poate daca chelneritza e beata moarta iti va iesi ceva :P ...... |
Eryka.
Scuze ca am furat threadul:) Chestia cu fete+masina cred ca functioneaza la multi baieti.. |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
B|shOp-VR6 in cazul in care vb serios, mai sunt si altii ca tine :D TranceGirl a insistat sa va spun adevarata mea tactica de agatat... Imi place un tip, vrea sa ma salute si eu de :oops: pun capul in pamant ... :punch: :punch: :punch: Nu vrei sa mergem la un psiholog ceva? :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :mrhappy: :mrhappy: |
Carmen, Bishop a facut misto... :lol: :lol: :lol: :lol:
Cat despre rusine, indrazniti, faceti complimente, ca nu sta nimeni cu paru' in spate... :lol: :lol: :lol: (a se citi par=bata) |
Bogdan_16v aici cred ca este cel mai aberant topic :D Toti am luat`o pe campie si nu vb nimeni serios :p
|
Re:
Quote:
lol si yo am ochii albastri...fac si gropite ...da`s \"insurat\" :P :P :P :P :P :lol: :lol: :lol: |
Acum miam amintit...sebastien loeb nu e la Citroen?! :lol: :lol: :lol: Ce impreza?! la impreza sunt altii care dau din covrig....
Nu e nici o fata care sa agate baieti cu un cui?! :lol: :lol: :lol: Asa e mai hardcore... |
Re:
Quote:
|
am inteles :P :P :P :P
|
Re:
Quote:
|
Aseara cred ca am avut o scapare... :lol: :lol:
Dar lasa ca au venit repede Ice Racing Team... sa ne strice noua combinatiile... :chainsaw: |
| All times are GMT +2. The time now is 15:23. |
- Copyright 2026 4Tuning