![]() |
Re: Dacia 500 Lastun
era prea tare tuningu cu geamu pe capota...se vedea bestia de motor...si apoi afla lumea ca-i ceva motor super puternic :)
|
Quote:
|
salut care mai vinde lastun sa ma contacteze la tel 0740080041 sau postati pe forum sunt foarte interesat ;) sau dati add la id mes cozmin_eng.Multumesc
|
Urmeaza sa-mi iau un lastun si vreau sa-l conduc cu B1 ce trebuie sa fac?App lastunul e din fibra si in talon scrie 590KG
|
dai gauri sa fie mai usor :D:D:D
|
Buna idee dar..neah..altceva.. :D
|
iati direct un fiat 500 ;-)
|
Din pacate nu se gasesc asa usor :( ...si sunt si mai scumpe :)
|
salut ma intereseaza si pe mine un lastun cu acte ,nu conteaza starea
contact la id [email protected] sunt din iasi si bafta la tunat in continuare:!: |
|
Stie , sau a facut cineva racire suplimentara a motorului la LASTUN ? ATENTIE la filtrele de ulei !!! Am cumparat unul care era de la o firma de asa ceva , si datorita ambutisarii proaste a canalului pentru garnitura(nu era adanc atat cat trebuie , avea razele de ambutisare prea mari) mi-a scos (umflat garnitura) si am pierdut uleiul in primul kilometru . Am schimbat filtrul , etc. , am masurat presiunea pe rampa (in turatie) , si totul era in regula . NU a fost de vina circuitul de ungere . ATENTIE deci la filtrele de ulei !!!!
|
Am nevoie de toba finala la lastun.Ma poate ajuta cineva? :)
|
cumpar lastun sa arate binisor ca oricum o sa lucrez la caroserie si motor...prob este ca il vreau sa circul cu el cu B1 ,sa il omologhez..toate cele...ofer maxim 700 euroi...astept oferte PM sau id: passion_4tuning
|
Quote:
|
imi cer mii de scuze...m-am lecuit cu lastun-ul pentru ca am aflat unde se face scoala pentru B1...foarte departe.Numai bine si sper sa il vindeti ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:05. |
- Copyright 2026 4Tuning