![]() |
Re: Tico B-99-SAA
4 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Astazi masina a iesit din service... Se comporta mai bine, e mult mai inchegata si suna mai a.... masina :lol: S-au reconditionat lonjeroanele, contra-aripi, si trager (poza pe pagina anterioara), apoi s-a vopsit partea din fata, la mecanica s-a schimbat planetara dreapta, garnituri pompa de benzina, si... cam atat. Ar mai trebui capetele de bara, dar la salariu... Momentan bani=0, deci modificari mai incolo... Oricum se pregateste ceva de efect, cel putin pentru mine...sper sa iasa cum am planuit eu :twisted: Cateva poze cu masina mai jos, mia mult n-am apucat sa fac ca era cam gata cand am fost s-o iau, dar o sa urmeze o sedinta ceva :D |
Quote:
|
Felicitari si bafta! Asa sa ai grija de ea si in continuare :D
Sunt curios de ceva. Cat te-a costat tinichigeria la lonjeroane? Astept PM ms(asta daca nu e confidential :P ) |
Ai rabdare..usurel usorel o faci tu :)
Spor iti doresc:) |
Bravo Liviule...lasa ca vin si bani de modificari. Partea mecanica e mai importanta. Vi vineri cu ea ?
|
5 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Deci partea buna e ca masina a fost facuta ok, masina se comporta bine... Am fost pe autostrada Bucuresti-Pitesti, merge bine... Partea proasta e ca... dupa ce m-am intors acasa din plimbare.... am luat un caine cam in plin, mi-a sarit in fata, nici n-am avut timp sa franez. :cry: Bara fata sparta, far stanga spart, armatura de la bara stramba... Am fost la NightClubRacer (tin sa ii multumesc pentru ajutor pe aceasta cale!!!!) si am facut-o, am tras-o la fata cat am putut, dar tot a ramas luft, iar faru care l-am pus e putin ciupit, dar nu am dat bani pe el deci nu ma deranjeaza, ii pun niste scotchi si aia e. Nu ma mai chinui acum sa o fac, o las asa ca vine iarna si cine stie ce se mai iveste (vreun morman de zapada ceva). In primavara intra la facut, dau aripi+bara+faruri jos si indrept ce e stramb, schimb bara+aripi si farurile, si aia e... Poze cu dauna mai jos... si o poza cu rezultatu dupa ce am aranjat-o.... PS: regret ca nu a murit cainele.... :twisted: |
Quote:
|
Liviule hai sa iti dau eu o sticla de far stanga, o dai pe a ta jos si o lipesti pe a mea ;) . Eu oricum nu mai am tico ca sa o montez :)) .
|
Quote:
|
S-au chitit baietii cu Tico pe cainii comunitari vad...nu esti primu' am mai vazut aici tot pe forum inca un baiat cu aceeasi problema :-)
Eu pana acum am calcat doi caini si o pisica dar fara sa moara vreunul sau sa am vreo paguba, doar am trecut peste ei :D si pe unul din caini am trecut cu ambele roti :oops: |
Imi pare rau de incident ma...si tocmai acum cand toate mergeau relativ bine si te apucasei de ea. In fine bine ca nu a fost mai grav...tot raul spre bine se face si masinuta si o sa fie forta dupaia. Sa iesim noi din iarna...ca dupaia e usor
|
Meserie..erai pe Barbu Vacarescu azi ?..sau nu am vazut eu bine? :)
|
El era,el era...mi-a zis si mie ca te-a vazut :)
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:34. |
- Copyright 2026 4Tuning