![]() |
Re: Chevrolet Aveo
Quote:
|
Depinde unde ai fost, in Bucuresti mi-am pus scut la Radacini Motors pe Bd. Timisoara, la vreo 5 milioane!
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Este prins in suruburi, acum sincer nu stiu suruburile in ce intra, am luat masina cu scutul pus..., si nu m-am bagat sub ea, sper sa nu intru sub ea ca sub Dacie, adica mai mereu.....
|
Quote:
cu alarma cum stai? pun aia tot ce vor ei sau ce vrei tu. |
Am varianta platinum cu alarma din fabrica, dar este doar la deschiderea portierelor,portbagajului... Unde am intrebat eu, inclusiv la dealer... trebuia sa pui alarmele „agreate“ de ei, de luate de acolo..., nu prea aveai ce alege..., dar poate s-o mai fi schimbat ceva! Intreaba, poate cine stie?!
|
Quote:
ms oricum |
sal all! ma ajuta cineva si pe mine cu niste ingormatii? vreau sa-mi iau si eu un chevrolet aveo full options sau un opel astra clasic 2! amandoua sunt aproape la acelasi pret, numai ca opelul e mai slab dotat! ce ma sfatuiti? pe care sa o aleg?
e mai scump la intretinere aveo fata de opel? iar consumul la aveo e chiar asa mare cum scie in carte? va multumesc mult! |
Quote:
daca vrei mai multe ID de mess : jonyalb |
Re: Raportul Calitae Pret este OK
Scutul costa 500Ron si are 2 avantaje ca nu lovesti baia si nu murdaresti motorul. Dar are si un dezavantaj se incalzeste motorul mai repede si la circuitele in oras este un dezavantaj mai ales la motoarele 1.4 16v sint motoare mai turate .
eu mi-am comandat unu de 1.4 16v ..este cea mai buna oferta de masina tinand cont de Raportul Calitae/ Pret , la motoarele pe benzina Japonezi si Coreeni sint cu cel putin 3 clase mai sus decat europeni , si spun asta din experienta ! |
Quote:
parerile sant inpartite ....daca amnericani nu considerau fabrica fiabila nu o cumparau . si oricum au 3 clase peste Americani si europeni la motoare...asa ca ... |
Quote:
|
Si-a facut cineva geamurile fumurii??Cam cat ar costa?
|
in Timisoara , costa 100 Ron .. cu folie omologata
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:31. |
- Copyright 2026 4Tuning