![]() |
Re: E46 - 320Cd *** K O X ***
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
frumos bmw-ul! sa ai noroc de el si spor la modificari.te astept la KOE in cluj in mai...
|
Quote:
|
mda...
FOARTE IMPRESIONANT ce ai facut din masina asta. dupa parerea mea asta este VIOL. tuning "as vrea si eu dar nu pot" o arta cocalarista reusita din toate punctele de vedere. tia fost frica ca decolezi si ai montat preventiv eleronul... farurile te deranjau, aratau prea bine. si ai zis hai sa pun capac sa o stric de tot si ai cumparat ce era mai ieftin pe piata!! felicitari! ai reusit! you are THE maaaaaan... |
frumoase realizari , succes in continuare.
|
Quote:
Sincer , ai avut o masina frumoasa, dar acum ce zici tu aici ,e de la frustrarea ca s-a dovedit originalitatea la jantele tale. Ce zici tu aici , e de gusturi , nu e ca a stricat masina cu eleronu ala , ca e tot de BMW nu e de audi. Astept poze de azi , sa vedem cat de rau arata masina... |
am citit posturile anterioare si am vazut ca ai clima,recent am schimbat la un 320 D din 2001 unitatea de clima cu una de climatronic si nu traba sa desfaci toata masina ci doar unitatea de clima se potrivesc mufele la perfectie :D
bafta in continuare cu proiectu..... |
Quote:
nu iti deschide clapetele. |
Quote:
|
Quote:
Uite faruri de e46 coupe facelift https://img144.imageshack.us/img144/639/frontdrop3.jpg https://img179.imageshack.us/img179/6204/img2025.jpg https://img180.imageshack.us/img180/4990/hpim1573.jpg |
1 Attachment(s)
Quote:
Si uite domnule ce am eu! ;) Legat de faruri sunt exact ce am vrut! Angel-eyes cat mai apropiat de OEM nu CCFL ca nu-i din ''filmul'' meu... (am avut CCFL pe vechile faruri si nu mi-a placut asa mult) Semnalele smoked si semnalizatorele asemea ca daca tot am SHADOW LINE asa da bine, cel putin dupa parerea mea... Stopurile pe spate sunt originale BMW. @ edy1092: Mai bine te-ai preocupa de masina ta sa ii schimbi farurile, semnalele, stopurile ca ti-am mai zis, esti din anii '80 cu ele... Gablene si urate le mai ai! Plus de asta mai umbli si cu cioara vopsita, zici ca ai jante Barracuda si tu ai replici CARRABUDA! Legat de masina mea, sunt foarte multumit de ce e pana acum, este exact ce vreau eu, si multumesc celor care au ceva de spus! Bune, rele le acceptam si incercam sa ne intelegem! Bunul simt sa fie prezent asta-i important! ON: Am montat provizoriu jantele de 335 pana imi iau gume la jantele care vor fi pe masina... Suspensia vine si ea curand! Va tin la curet! Numai bine! :peace::peace::peace: |
Quote:
Am explicat mai inainte ce vreau de la masina... Pana la urma eu merg cu ea, sunt impacat cu ce am!!! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:52. |
- Copyright 2026 4Tuning