![]() |
Re: E36 - SEDANE DIAMANTSCHWARTZ
Incepe sa prinda forma ;). Succesc in continuare.
|
arata bine,interiorul este din piele crem?
|
va trebuie neaparat un garaj ceva mai mare , ca vad ca va place sa le restaurati pe toate pe care le prindeti :D frumoasa masina.
|
Quote:
|
a iesit f tare masina.
|
felicitari....ai facut ceva cu mult gust....sa ai parte de ea....si bafta in continuare;)
|
4 Attachment(s)
in sfarsit azi pot spune ca este gata 100%...dupa cateva saptamani de munca la greu...bine ca m-a ajutat preparoza acum pe sfarsit ca obosisem.
O sa fac maine poze de calitate si la interior.. Masina necesita doar o polishare profesionala si atunci v-a fii si tzipla la vopsea peste tot. in principiu masina a devenit un 325i full option din 320 chel fara nici o optiune |
Quote:
|
foarte misto a iesit . bravo
dar de ce ai vopsit logourile bmw negru? cred ca aratau mai bine cum le-a lasat "Dumnezeu" , sau carbon look. Pe viitor ce ai vrea sa mai afci la masina?... din punct de vedere tehnic (bucsharaie , bielete pivoti etc) e ok? |
[QUOTE=leonard;3218832]foarte misto a iesit . bravo
dar de ce ai vopsit logourile bmw negru? cred ca aratau mai bine cum le-a lasat "Dumnezeu" , sau carbon look. Pe viitor ce ai vrea sa mai afci la masina?... din punct de vedere tehnic (bucsharaie , bielete pivoti etc) e ok?[/QU emblemele sunt carbon..de facut pe viitor o sa vad..momentan am facut un pas destul de maricel..si nu mai sunt asa multe fonduri. pe tehnic este ok,trebuie sa-i schimb bucsile la basculele spate...boala lor. |
a iesit o frumusete!astept poele cu interiorul imi place mult combinatia de crem cu mahon nu prea am mai vaut combinatia asta la pisicute
|
sa-i trag folie pe geamuri?:?:
|
parerea mea e ca nu.se vede foarte frumos interiorul din afara si nu merita ascuns:)
|
Merge o folie 50% pe toate geamurile... Parerea mea umila ;)
|
felicitari :D arata bine!!
pune o folie discreta.. eu am pus "black".. e deschisa.. si arata bine! |
| All times are GMT +2. The time now is 14:13. |
- Copyright 2026 4Tuning