![]() |
Re: B-23-RMU
stai sa vina primavara.. sa treaca "nametii" ca intra pe cauciucuri de 45 talon... si mai tai inca 2 spire... vreau sa fie "pe burta" calumea..iar de fusta.. sa vedem atunci daca mai intra.. poate-mi iau.. daca mai are rost:P
|
ba aditza.. am o punte de fata completa... cu tot cu directie... te intereseaza? ca stiu ca ai probleme cu a ta... zi repede pana nu pleaca din curte de la mine...
|
Quote:
|
Quote:
|
hop.. cadou.. o masina donatoare:D
|
Quote:
pozeee :D |
saLL cyBy Vad ca teai pus rau de tot pe masinutza asta a ta motoare nebuni loW musiq drift tot ce vrei :))) ce va mai place si voua iarna :))) app nu poti so lasi mai jos de atat mie unu mi se pare chiar sus :(:(hai vezi si u ce faci si ai grija cu zapada :D:D
|
una bucata dacie care va merge la remat... tre sa iau de pe ea niste chestiii...
oglinda, boxe, casetofon, buzunare de usi, scaune fatza(mici si usoare),tot felul de butoane.. inca o aeroterma... "grila" de la calorifer de sub bord, roti, luminile din int ca mie nu-mi mai merge 1... ma rog.. tot ce se poate lua si am nevoie:)) piti.. stai calm ca o sa mai coboare... dar sa treaca dracu iarna.. ca stii si u cum e la noi pe strazi:)) nu de alta dar nu vreau sa fiu pe post de plug.... dupa ce schimb cauciurile de pe fata(dau astea de iarna jos) atunci bag iar presa in arcuri si tai.. ca sa mi se aseze bine atunci;)+amortizoare... |
frumoasa masina si intretinuta nu am ce zice bafta cu ea
|
ms cata
hai cu o parere lume... superbaloane sau canade de 5.5j? |
Quote:
Superbaloane ma! vopsite frumos integral...;) Ca da dracii in ele de canade:lol: |
mie imi plac mult candadele de 5.5j nuj dc si parca s-ar potrivi pe masina asta parerea mea
|
ns... pana mea... am avut canade si m-am saturat de ele... deaia tind spre superbalon... oricum.. momentan 1-1.. scor strans
batalia continua:)) |
Foarte frumoasa masina si ingrijita bv si tot asa . Eu as tinde spre canada superbalon.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:20. |
- Copyright 2026 4Tuning