Re:
Quote:
Originally Posted by \"TranceGrl\"
Io tot nu inteleg o kestie.. nu va place ca la curse a fost/este/si probabil va fii plin de \"ciobani\" asa cum zice Gabi.. si totusi impartiti afise.. peste tot.. la toata lumea ?!?!?! Pai normal atunci ca o sa vina o groaza care NU au nici o treaba cu cursele.. vin doar sa piarda timpu` ca nu e nimic interesant la TV sau sa zica.. \"wa ce scartz\" si care n`o sa stie care sunt regulile [de bun simt ca spectator] ! Sau.. aveti un stil aparte .. diplomatic de imprastiat afisele? Eu as lasa afisele in usile masinilor misto .. care demonstreaza ca proprietanul isi da interesul :p Oricum.. majoritatea pasionatilor probabil vor afla din alte surse
|
eu cred ca esti putin rautacioasa(NO OFENCE!)...dar intr`un fel ai si tu dreptate...oricum conteaza sa vina cat mai multa lume(spectatori & participanti) conteaza si sa fie CIVILIZATI si sa stea in spatele benzi(pe care am inteles ca o vor pune pe margine :wink: ...) sa nu intre pe pista sau sa-si dea aere de vedete pe-acolo.. Iar in legatura cu masinile facute misto ...stii bine ca sunt masini in Craiova facute super misto la firme de tuning mari(nu dau nume de firme sau de masini ca-mi pun lumea`n cap...) care stau acasa cand sunt curse....cel putin masinile sunt la ei in fata blocului ...si care nu i-am vazut odata la liniute sau la VTM... oricum macar bunul simt sa mearga si ei cu afisul in geam prin oras sa-l aiba daca de bagat la liniute nu se baga :lol:
Quote:
Originally Posted by \"cioara\"
Pentru cei care impart fluturasi pe parbrize>Va multumesc mult pentru ca va dati interesul(am aflat de existenta lor,m-a sunat lumea sa ma intrbr ce si cum)!!!
|
noi le-am pus pe parbrize in speranta ca isi vor da si ei seama sa le lipeasca in geam la masini si sa le tina acolo pana pe 28 .... :wink:
in rest numai bine !
|