Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   BUZAU vs CONSTANTA (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/16694-buzau-vs-constanta.html)

Psycho 05-05-06 11:06

Re: BUZAU vs CONSTANTA

Quote:

Originally Posted by CT-81-ERY
E clar ca la finish nu se auzea nimic...din motivu asta si facea Ursu ture dus intors de ziceai ca e Rapidu 681.

pai tocmai asta e ideea .. pentru k si silviu si toti .. tii minte cand a oprit cursa k mergeau unii pe mijloc .. ?! ... si urla florica si cu baiatu care mai avea un microfon sa se dea la o parte ...?! .... si ei tot pe mijloc mergeau .. hai sa nu`mi zici k asa au vrut ei sa mearga pe acolo k sa opreasca , cursa .... i ocred k nu auzeau .. nu cred k sonorizarea a fost problema acestui concurs pe bune .. eu cred k problema a fost publicul ...in rest numai cuvinte de lauda .. asa cum zice sebastian .. k au fost si mashini si fete si de toate ... ;)

SEBASTIAN 05-05-06 15:51

Quote:

Originally Posted by Psycho
pai tocmai asta e ideea .. pentru k si silviu si toti .. tii minte cand a oprit cursa k mergeau unii pe mijloc .. ?! ... si urla florica si cu baiatu care mai avea un microfon sa se dea la o parte ...?! .... si ei tot pe mijloc mergeau .. hai sa nu`mi zici k asa au vrut ei sa mearga pe acolo k sa opreasca , cursa .... i ocred k nu auzeau .. nu cred k sonorizarea a fost problema acestui concurs pe bune .. eu cred k problema a fost publicul ...in rest numai cuvinte de lauda .. asa cum zice sebastian .. k au fost si mashini si fete si de toate ... ;)

Lasa sa spun eu ce am de spus, tu spune ce vrei, ce ai tu de zis.

DragosT 05-05-06 16:25

de la care a fost mai nereusita s-a ajuns la scandal care cum face si zice mai multe si mai bune sau rele....legat de vot, nu mi se pare concludent. distractia nu se masoara-n poll-uri.

F_L_R 05-05-06 16:38

-Un alt subiect sa va certati intre voi.......9 pagini de vorbe....cantariti ce spun eu......aici doar vorbe. Asa ca opritiva fratilor ,vorbiti despre trecut ...hai sa vedem ce urmeaza!!!

SEBASTIAN 05-05-06 16:54

Directia corecta de mers e inainte, progres nu regres.

DragosT 05-05-06 17:55

pana la urma totul se transforma in concurenta la organizare. s-a dus draq gluma,relaxarea si dorinta a te simti bine. daca progres e incrancenare ptr o diploma, mai bine lipsa. ma intreb ce s-ar fi intamplat daca era pe bani, sa cotizeze cluburile ptr premii...macel...buzaul va incerca sa transforme un mizilic intr-o traditie placuta si mai putin intr-una de orgoliu. exprim de pe acum intentia de a organiza la sf lunii august o noua editie, ideal compusa din doo zile de concurs, indemanare si liniute. daca nu vrem ajutor asta nu inseamna ca suntem incapatanati ci pur si simplu vrem ca noi sa ne punem la dispozitie serviciile ca altii sa se simta bine, ptr ca vrem sa facem ceva ptr orasul asta, nu neaparat ptr cursantii nebuni. nu stiu daca sunt inteles. si ma repet, poll-ul asta mi se pare ne la locul lui ptr ca, una la mana, a fost initiat de cineva care detine un oaresce monopol asupra organizarii de curse (nu stiu cu sau fara interes), doi la mana, aici a fost ptr prima data, la cta se intampla de ceva timp, acolo a fost un club la baza, aici doar eu, si poate cel mai important lucru, in afara de cativa care au fost si aici si au plecat la mare, restul nu au votat decat din imagini sau simpatii. ce intelegi tu prin progres sebastiane? din intrebarea poll-ului, noi, cta si bz suntem regresul. sa-mi continui logica?

SEBASTIAN 05-05-06 20:53

Cine are nevoie de sprijin sa ceara!
Noi stim ce trebuie facut!

DragosT 05-05-06 22:11

iar cine nu?(retoric)

diesel_pw 05-05-06 22:19

Io am Votat pt Bz ca nu am mai vazut asemenea dezorganizare.Desi sunt Buzoian nu-i pot lua parte in Privinta aceasta. See Ya``

pepy 06-05-06 02:56

mi-au siaparut posturile!!
no problem nu mai postez aici
:(

ZoliaT 06-05-06 03:10

nu este adevarat

nu a sters nimeni nici un post

verifica inca o data sa nu fie vba de alt topic

beuionut 07-05-06 20:20

Quote:

Originally Posted by cata4
Nu pot sa zic nimica de cursa de la buzau pt ca nu am fost acolo , dar sincer nu am auzit si nu am idee ce masini tari ar fi mers acolo!
Eu unu sunt f multumit de ce am realizat la constanta chiar daca am fost 3 cluburi si timpul a fost extrem de scurt!
Lume a fost si nu am avut senzatia ca a fost atat de putina cum incearca unii sa dea de inteles.
Sonorizare a existat, eu zic ca a fost k !
Grupele cam lafel , premii au existat , nici un fel de incident!

Stai linistit frate ka a fost super kusrsa,iar aici se voteaza dusmania dintre cluburi nu calitatea cursei!!!
Las sa ne vedem noi de ale noastre si lasa-i pe ei sa se certe singuri!!!

beuionut 07-05-06 20:24

Quote:

Originally Posted by slkamg
Oare de crezi ca Midnight nu spune nimic aici?
Ar avea de obiectat dar baieti de acolo mi-au spus ca nu e voie sa discute aici, interdictie si cine nu respecta zboara.
Voi stiti care e noul semn al MR ?
Doua buci si doua aripioare!
Semnificatia: cine nu pupa zboara.
La finish eram cand KWX a franat si a trecut linia cu 30-40cm in fata.
Senzatia era ca vine din spate adversarul, dar cine asculta motoarele intelegea joaca.

Degeaba scri tu acolo ca ai 33 de ani, pentru ca traieshti din vise si din impresia ca te baga cineva in seama!!
Vino si spune asta in fata noastra nu pe net ca totii copiii de pe net care posteaza dupa ce se uita la filmuletele de pe 4tuning!!!
ESHTI PRAF!!!!

Psycho 08-05-06 01:19

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN
Lasa sa spun eu ce am de spus, tu spune ce vrei, ce ai tu de zis.

Iarta-ma ca am facut gresala sa te citez nu o sa se mai intample ...

SEBASTIAN 08-05-06 07:18

Nu ma mai cita pentru ca scosul din context poate avea alta rerevanta domnule.
Daca pastrai tot ce am spus eu era ok si te rog sa fci asta pe viitor.

All times are GMT +2. The time now is 16:48.

- Copyright 2026 4Tuning