![]() |
Re: E39 - HmR-Bmw TD 163 la 250 cp upgrade si m5 look
Quote:
Stadiul la care vreau sa o aduc anul aceste este de 250 cp si daca reusesc sa fac toate aceste modificari care mi le-am propus anul acesta sunt foarte multumit,cu banii te asigur ca se face orice si daca vrei pozele pot sa pun cu bertonele pentru ca a fost masina mea |
Nu esti decat un mare mincinos care nu stie cand sa se opreasca !
Minti in legatura cu M5-ul (cu care n-ai facut niciun accident, pentru ca n-a existat), minti in legatura cu AMG-ul (pentru ca nu exista) si minti in legatura cu ursul cabrio (care, de asemenea, nu exista), iar pentru mine minciunile astea sunt de ajuns ca sa uit ca te-am cunoscut ! Case closed ! |
2 Attachment(s)
cum poti sa zici (nu arat nr la masina ca Mi o zgarie cu keia?) ...copile in ce secol traiesti?
am sa postez 2 din masinile mele (CU NUMERELE CLARE) cu riscul de a mi le zgaria..... ESTI INCREDIBIL... |
Trecānd peste astea, succesiunea de mesaje private īn care īmi cereai să intervin peste Gabi (lucru pe care nu-l fac niciodată, asta ca fapt divers) a fost cel mai năucitor mod īn care cineva poate să mintă şi să se īncurce īn explicaţii atunci cānd i se cere un lucru extrem de simplu: dovezile pentru tot ceea ce susţine.
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:41. |
- Copyright 2026 4Tuning