![]() |
Re: Cursa 30 Aprilie Constanta (Venus - Saturn) 400 m
Quote:
Amice, scrie undeva ca la cursa trebuie sa te dai fara numar si toba ? Ai incalcat legea, TU platesti, nu este normal ? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
dar eu de unde sa stiu |
Imi pare rau pt CZR.. dar la orice competitie (atletism, innot.. etc.) se acorda a doua sansa in cazul in care se fura startul la primul semn. Ar trebui precizat momentul in care trebuie sa se plece de la start.. pozitia mainilor celui care da startul. Nu e prima oara cand se "fura" startul din cauza celui care il da...
|
Quote:
|
Quote:
Dar cred ca si cursa asta a fost filmata la finish (vazusem parca pe cineva de la Antena 1 acolo), asa ca ...acolo se vede ce si cum s-a intamplat. |
Quote:
f bine spus "poate dintr-o eroare" dar eu aici vorbesc de un lucru concret.eu aici ma refer la "castigator-GSI" si dupa 10 secunde "castigator-GNT" pai ce,au ajuns organizatorii la concluzia ca soferul GSIului a comis o eroare de pilotaj si s-au gandit sa-l descalifice ca-si strica discul de la ambreiaj sau mai stiu io ce?hai sa fim seriosi.una e eroarea de pilotaj si una e "sucirea" asta. daca era vorba de o gresala individuala....era cu totul alta mancare de peste si nu vad de ce soferul GSIului s-ar fi suparat atat de tare pe organizatori.dar avand in vedere ca el i-a propus lui GNT sa se mai dea o data(si tine cont ca NU se produsese nici o eroare de pilotaj)de ce el totusi a refuzat "oferta"?dar....nah...la livere se dadea.eu cred ca el a pierdut si stia ca daca se va mai da o data va exista posibilitatea de a nu mai putea fi acoperit de colegii de club |
Quote:
@ brain ... la libere se puteau da .. dar nu s`au mai tinut .. au fost o gramada de curse demonstrative :( |
Este o minciuna ordinara, LEGAL RACING nu a dorit sa organizeze o astfel de cursa in acest an din motive demult transmise. Cum puteti spune ca noi am anuntat si ne-am razgandit, de cel putin o luna se stie ca nu facem nimic. cum iti permiti sa vorbesti asa de mine? Quote:
|
o cursa data la secunda 0 era mult mai tare decat una data din maini...
am vazut o faza... era sa ii rupe unu picioarele lu fata cu steguletele...ca ea se ducea sa se pozitioneze si aia deja plecasera... |
da sadu si ctl' u unde au fost?
|
Am inteles in mare care au fost discutile si problemele chiar mai mult, pentru ca unora le place sa vorbeasca in numele altora. Se minte mult se baga texte din burta, sunt multe interese meschine ale unora care aproape mananca de pe jos.
|
cel mai bun lucru pe care il pot face organizatorii de curse pe acest forum este sa isi mute discutiile si disputele in alta parte! cum ar fi sa se faca o sedintza intre ei sa se cucoasca toti si o sa vedeti ca o sa fie eltceva intre ei!
nu o sa mai isi bage betze in roate intre ei daca se cunosc personal... macar de rusine.Mi-e mie scarba de certurile pe care le aveti aici si chiar daca exista cred ca ar fi mai bine ca noi(participantzii si spectatorii) sa nu stim de ele pt. ca ne piere cheful de curse!!!!! |
B r a v o !
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:56. |
- Copyright 2026 4Tuning