Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   Cursa 30 Aprilie Constanta (Venus - Saturn) 400 m (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/16672-cursa-30-aprilie-constanta-venus-saturn-400-a.html)

Hondarul 03-05-06 09:09

Re: Cursa 30 Aprilie Constanta (Venus - Saturn) 400 m

Quote:

Originally Posted by Mariomagic
Am si eu o intrebare. Daca acel domn "nenea politaiu" care m-a oprit imediat dupa ce am parasit cursa pt a ma intoarce la start pe DN imi dadea amenda, cine platea? Nu aveam nr de inmatriculare si toba finala. Norocul meu a fost ca am purtat centura de siguranta ca altfel sigur ma ardea.
Felicitari pt intentia de a organiza o cursa de 1mai celor ce au facut-o...chiar daca nu au facut-o bine. Intentia conteaza. A fost pt prima oara cand am participat la curse legale si vreau sa spun ca a fost mai periculos decat la ilegale...riscul de a face accident FF MARE.

Amice, scrie undeva ca la cursa trebuie sa te dai fara numar si toba ? Ai incalcat legea, TU platesti, nu este normal ?

yknot 03-05-06 10:37

Quote:

Originally Posted by CT-81-ERY
Nici nu este de comentat ...la grupa lui a fost cel mai bun ..... descalificarea lui este ....comentabila, dar asta din cauza celor care l-au huiduit de pe margine la start ...care l-au acuzat ca a furat startul. Daca atunci cand pleci ca din pusca cu o masina cu tractiune integrala inseamna a fura startul....atunci asta s-a intamplat. Oricum, a dovedit in cursa demonstrativa ca in acea zi a fost cel mai bun la grupa lui.

La fel si cazul KWX vs. YDT ....din care a castigat YDT desi renaultul este clar ca trage.....altfel :)

mai sunt voci care spun ca au vazut clar kwx-ul trecand primul linia.... oricum, daca unii se coboara in asa hal, inseamna ca sunt in foame de afirmare...

x-28-TRA 03-05-06 10:50

Quote:

Originally Posted by ionutdrg
si poate ma lamureste si pe mine cineva
de ce grupa A nu a avut cupa ?
chiar astept un raspuns din partea ta MDN-ule
este a 5-a oara cand intreb si nu imi raspunde nimeni

ptr ca mts nu ne-a dat cupa ce e asa de greu ?

ionutdrg 03-05-06 12:37

Quote:

Originally Posted by x-28-TRA
ptr ca mts nu ne-a dat cupa ce e asa de greu ?

pai nu este greu
dar eu de unde sa stiu

B|shOp-VR6 03-05-06 13:29

Imi pare rau pt CZR.. dar la orice competitie (atletism, innot.. etc.) se acorda a doua sansa in cazul in care se fura startul la primul semn. Ar trebui precizat momentul in care trebuie sa se plece de la start.. pozitia mainilor celui care da startul. Nu e prima oara cand se "fura" startul din cauza celui care il da...

Mustang 03-05-06 13:31

Quote:

Originally Posted by B|shOp-VR6
Imi pare rau pt CZR.. dar la orice competitie (atletism, innot.. etc.) se acorda a doua sansa in cazul in care se fura startul la primul semn. Ar trebui precizat momentul in care trebuie sa se plece de la start.. pozitia mainilor celui care da startul. Nu e prima oara cand se "fura" startul din cauza celui care il da...

foarte bine bishop !

ERY 03-05-06 14:46

Quote:

Originally Posted by yknot
mai sunt voci care spun ca au vazut clar kwx-ul trecand primul linia.... oricum, daca unii se coboara in asa hal, inseamna ca sunt in foame de afirmare...

Pai eu fiind la start ....nu puteam sa imi dau seama....doar stiu ca YDT a fost declarat castigator, desi am vazut clar cum KWX a plecat intetionat mult mai incet.Nu pun in discutie faptul ca renaultul trage mult mai bine.
Dar cred ca si cursa asta a fost filmata la finish (vazusem parca pe cineva de la Antena 1 acolo), asa ca ...acolo se vede ce si cum s-a intamplat.

needBrain 03-05-06 18:45

Quote:

Originally Posted by Psycho
sa nu`mi zici tuh mie k tu daca te dadeai cu speedsteru si il faceai .. POATE DINTR'O ERROARE A LUI .. te dadeai a doua oara .. iti spun k io nu ma dadeam .. si nu ma dadeam cu pepy ptr nume .. ptr k l`am facut .. chiar daca el a plecat cu a 5-`a de pe loc !?

f bine spus "poate dintr-o eroare" dar eu aici vorbesc de un lucru concret.eu aici ma refer la "castigator-GSI" si dupa 10 secunde "castigator-GNT" pai ce,au ajuns organizatorii la concluzia ca soferul GSIului a comis o eroare de pilotaj si s-au gandit sa-l descalifice ca-si strica discul de la ambreiaj sau mai stiu io ce?hai sa fim seriosi.una e eroarea de pilotaj si una e "sucirea" asta.
daca era vorba de o gresala individuala....era cu totul alta mancare de peste si nu vad de ce soferul GSIului s-ar fi suparat atat de tare pe organizatori.dar avand in vedere ca el i-a propus lui GNT sa se mai dea o data(si tine cont ca NU se produsese nici o eroare de pilotaj)de ce el totusi a refuzat "oferta"?dar....nah...la livere se dadea.eu cred ca el a pierdut si stia ca daca se va mai da o data va exista posibilitatea de a nu mai putea fi acoperit de colegii de club

Psycho 03-05-06 20:32

Quote:

Originally Posted by B|shOp-VR6

da asta asa e ... dar vezi tuh sareau aia din mangalia dde cur k nici ala cu mil`u nu s`a dat a 2`a oara .. cat despre startul uman intotdeauna se pot produce erori .. cel mai bine era o goarna .. sau o petarda .. sau un stop dar de ... asta sa fie ..

@ brain ... la libere se puteau da .. dar nu s`au mai tinut .. au fost o gramada de curse demonstrative :(

SEBASTIAN 03-05-06 20:42

Este o minciuna ordinara, LEGAL RACING nu a dorit sa organizeze o astfel de cursa in acest an din motive demult transmise.
Cum puteti spune ca noi am anuntat si ne-am razgandit, de cel putin o luna se stie ca nu facem nimic.

cum iti permiti sa vorbesti asa de mine?
Quote:

Originally Posted by x-28-TRA
nu va ginditzi ca aceasta cursa a fost facuta in 4 zile ? nu va ginditzi ca seby a anuntzat ca face cursa si dupa nu a mai facut. nu va ginditzi ca multa lume stia ca se tzine cursa de 1 mai si au venit la sigur .nu va ginditzi ca seby nu suporta ca alciuneva sa organizeze curse .
ps ptr seby . nu cred ca trebuia sa te bagi in aceasta cursa cu comentari ptr ca aici nu esti in masura si sa stii ca nu e frumos cea ce faci u adica sa bagi zinzanie intre oamenii si sa cautzi greselile .iar cu treaba cu organizarea este numai treaba noastra si nu priveste pe nimenii .

EU ZIC CA AM FACUT CEVA FRUMOS PTR TOATA LUMEA SI TOTZI PASIONATZI DE CURSE CU ACEASTA EVENIMENT . PTR CA DACA NU ERAM NOI NU ERA CURSA

orlando 03-05-06 20:43

o cursa data la secunda 0 era mult mai tare decat una data din maini...
am vazut o faza...
era sa ii rupe unu picioarele lu fata cu steguletele...ca ea se ducea sa se pozitioneze si aia deja plecasera...

bogdan C.E.T. 03-05-06 21:00

da sadu si ctl' u unde au fost?

SEBASTIAN 03-05-06 21:19

Am inteles in mare care au fost discutile si problemele chiar mai mult, pentru ca unora le place sa vorbeasca in numele altora. Se minte mult se baga texte din burta, sunt multe interese meschine ale unora care aproape mananca de pe jos.

pepy 03-05-06 21:19

cel mai bun lucru pe care il pot face organizatorii de curse pe acest forum este sa isi mute discutiile si disputele in alta parte! cum ar fi sa se faca o sedintza intre ei sa se cucoasca toti si o sa vedeti ca o sa fie eltceva intre ei!
nu o sa mai isi bage betze in roate intre ei daca se cunosc personal... macar de rusine.Mi-e mie scarba de certurile pe care le aveti aici si chiar daca exista cred ca ar fi mai bine ca noi(participantzii si spectatorii) sa nu stim de ele pt. ca ne piere cheful de curse!!!!!

SEBASTIAN 03-05-06 21:23

B r a v o !

All times are GMT +2. The time now is 23:56.

- Copyright 2026 4Tuning