![]() |
Re: Fashion, Hair styles, clothing & other stuff
Quote:
Ma intrebai cum imi dau seama daca sunt originali sau nu...ochelarii originali se disting de cei neoriginali dar foarte greu mai ales cand sunt pe ochii celui care ii poarta,dar sa stii ca un ochi avizat isi va da seama intotdeauna daca ochelarii sunt originali sau nu.Un mic semn ar fi ca ochelarii de la police au scris mic in coltul de sus al lentilei firma producatoare :) Nu mi se pare snobism sa dai niste bani(mai multi) pe o pereche de ochelari de calitate,snobism e ala cand iti iei ochelari din aur,cu cristale swarovsky sau mai stiu eu ce... Eu ca fapt divers am dat pe ochelarii mei 450 de lei noi :) |
orlando pune te rog o poza cu ochelarii tai :)
|
2 Attachment(s)
Da sefulica cum sa nu...
sunt facute acum...special ptr tine :lol: daca nu ma crezi iti scanez si bonu fiscal :lol: |
Quote:
ham... nu stiu recunosc nu sunt in domeniu nu ma intereseaza dar stiam pentru ca anul trecut cand imi cautam gasisem un magazin care vindea foarte multe modele de police si cam cel mai ieftin era pe la vreo 2 mil juma... erau jeguri e drept :)) .. daca ma gandesc bine e drept ca majoritatea se invarteau pe la 5 mil.. ori cum personal nu as da atata pe o pereche de ochelari.. eventual daca ar fi foarte deosebiti si as sti ca nu ii mai vad pe nasul la altcineva in rest prefer sa dau banii aceia pe altceva.. sunt mai multe no-name-uri(aici nu ma refer la piata brand) care arata ok si au preturi mai accesibile.. dar precum spuneai daca iti permiti e alta treaba :) |
| All times are GMT +2. The time now is 13:50. |
- Copyright 2026 4Tuning