![]() |
Re: E 30 DIVISION
noutatzi despre club :D:D tre sa hotaram odata sa stim exact...
Zi tu kyd-ule nu se misca bine Neamtzu??? doar k ii tre un mic avans de la spate..... si apropo nu mai aveti treaba cu neamtzu..., dak aveti treaba cu el aveti si cu mine :P(asas tovarasi):D:lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Da normal k va dau dreptate se paote sa ma contrazic cu voi:D eu cel tarziu marti scot stickerele... se tot lucreaza la masina mea:( deja nu mai am rabdare abea astept sa o vad gata vopsita:D
Iar saptamana asta poate rezolv ceva cu pagina d net sa ne stim intr-o parte,prea multe noutati nus,app vati petrecut d 1 mai :)))mai boate batranelu 'nostru' (gaina batrana face zama buna ) |
bravo baieti:) blondule tre sa dai o fuga pana la mine sa vezi masina cum arata :))
|
ia ui lume noua u ce faci ruffy tata? tiai vopsit bestia ??? iar nai mai dat un semn nimik
|
mah maine o spoim :P.... nu am usi, nu am capota la portbagaj, nu am interior, nu am capota, nu am bari, ii goala ca o fata din playboy:D. M-am gandit sa va urez si eu succes cu, clubul(cacofonie scuza-ti). Poate ma luati si pe mine la plimbare sa va filmez macar sau sa fac poze ca urs nu am :)) :">
|
1 Attachment(s)
ma eu sunt de acord acum vedem ce zic baietzii...Tre sa vin pana la tine sa vb cu taicato ceva:D:P crek sti si ce :P:)) dak iti dai seama ce zic
|
1 Attachment(s)
nu stiu despre ce dar hai:P
scuza-ti poza da nu m-am putut abtine.... prea perfect :X |
sa vopseasca si mie cevea:D:)) 2 capota,4 aripi, 1 cupeu,2 usi :-?o nimica toata
|
Quote:
|
pana marti sper sa termin parasolarul k sa l vedeeti si voi
|
Sari cu poza knd e gata sa mil fac si eus a fie pregatit knd e gata ursulakele meu mancel tata... ai dreptate KYD-ule in legatura cu rabdarea
|
mno te astept maine cu o cafea sa le inegrim pe amandoua :)) (masinile si inimile)
gata nu va mai poluez thread-ul ca dehh 1. nu am bmw, 2. am ford :( |
bine ruffy o sa vin te sun dimineatza la 10
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:24. |
- Copyright 2026 4Tuning