![]() |
Re: Ce nu vrei sa auzi din gura unei femei?
Quote:
|
Condescendenta ... ,,matern-joviala'' :
,,- Haideti, Domnu' ! Poftiti, cu curaj ..." sau ,,- Se poate ? Daca tot v-ati deranjat ... " sau ,,- Sper ca nu v-ati suparat prea tare ! " |
Quote:
|
Pot sa zic mi -a facut placere dar nu pot sa zic aceasta cum nici ele nu prea :D zic
|
Vorbim mai tarziu,am de invatat!(si ea defapt fiind pe messenger ):rolleyes2
|
Astea sunt copilarisme :lol: Poate nu avea chef sa vorbeasca cu tine :)
|
Quote:
Ce inseamna asta? |
Quote:
|
"nu ma mai astepta deloc, nu mai vin nici acasa, nu mai vreau iubit. ai grija de tine. imi pare rau ca nu a fost sa fie"
" nu pot iubi, sunt blestemata. Nu te merit. De ce dracu nu intelegi?" :shock: |
mai e si partea in care,sunteti certati sau aveti un moment mai dificil in relatie si incercati sa ajungeti la un compromis cu "treburile deranjante", tu lasand de la tine iar ea : "nu pot / nu vreau"
|
Sau o auzi spunand "am facut deja prea multe pentru relatia asta" iti vine sa ii dai toti dintii din gura:lol:
|
Eu deja-s satul de celebra intrebare: "Ma iubesti?"
r: Nu... stau de prost cu tine, cand as putea sa ma duc la alta sa o iubesc! Pentru potentialele gagici care mai citesc pe aici... am o intrebare: aveti ceva in cap cand puneti intrebarea asta? Si ma oftica si expresia aia: "Da' tu de ce nu ma suni?", desi ramasese stabilit ca ea te suna. Si, ultima: "Da' de ce nu raspunzi la telefon?!" - este ca daca stau pe veceu trebuie sa car telefonul dupa mine? Si daca sunt constipat vrei sa auzi si tu totul? :lol::lol: |
trebuie sa-i raspunzi la telefon, sa fie sigura ca esti pe wc..eventual sa si auda cand "cade"
|
Quote:
-Hai sa facem Sex! -Nu am chef!(raspunde ea) El ii da o bata in cap. -Acuma vrei sa facem sex? -Nu,caci ma doare capul!(raspunse ea) Ma supara fazele de genul. Ea ma intreaba:"Vrei sa facem asta?"La care eu raspund ca nu prea,iar ea incepe "Dar eu vreau." De ce nu-mi spui de la inceut ca vrei sa faci ceva,sau sa mergem undeva? Ce rost mai are intrebarea cand tu esti deja decisa asupra faptului? |
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:45. |
- Copyright 2026 4Tuning