![]() |
Re: Nubira 1 - NT-98-ADU
4 Attachment(s)
dati si voi o idee ce jante sa pun pe masina am 3 modele si nu stiu pe care sa le pun. eu ma gandeam sa le pun pe alea cu mai multe spite.cea alba e aceeasi cu aia negru+crom. ma gandeam sa le fac negre complet :)
|
Pai ar tb. sa-ti faci si tu un thread cu masina: modificari, poze etc.
Asa, pe al meu nu faci mare smecherie:lol::lol: |
salut faina masina o sa pun si eu in curand poze cu tot ce am facut eu la masina si am si faruri facute cu bixenon cu lupa si arata mortal sigur o sati placa si o sa iti zic si cum leam facut
|
1 Attachment(s)
Daca ai cumparat lupele cu tot cu bixenon, stiu cum arata si cum se monteaza. Daca ai cumparat faruri modelul din poza de mai jos, zi-mi si mie de unde:lol:
|
3 Attachment(s)
Semnalizari laterale de la Dectane si stilizare lampi spate.;)
|
1 Attachment(s)
astea sunt farurile facute de mine cu lupe de pe masina dotata din fabrica cu bi xenon d2s , faruri ca alea gasesti ieftin pe ebay uk si trimit aia si la noi cam 30 de lire plus transport ceva de genu
|
Faza scurta ma gandesc ca bate bestial, insa cu lunga ce-ai facut?8) Poti monta lupa pe orice tip de far, insa daca e H4 sacrifici luminozitatea unei faze si de regula aceasta este lunga.
Din acest motiv, am crezut ca ai faruri ca in poza postata de mine. Eu de alea caut si nu ma las pana nu-mi cumpar. Am H1 si pe scurta si pe lunga, iar atunci scurta vine pe xenon, iar lunga o las normal. |
Si semnalizarile laterale ce sistem d prindere au?
:-P |
modificarea se poate face pe orice tip de far sa perzi vreo faza plus ca o sa ai numa de castigat iar avantajul este ca se poate cu bec normal d2s care este ieftin ,faza lunga rupe tot cand dau luga se face ziua :D si nu sunt singurele faruri care leam facut am mai facut la doua audi a6 si un audi a 4 si la un bmw seria 3 si bate mortal daca e o sa te ajut cu sfaturi poate chiar si lupe sa iti faci :D
o sa fac un topic cu masina mea sa vezi ce am mai facut ca eu am facut multe la a mea , acum lucrez la body kit |
Quote:
|
Quote:
|
Eu vreau sa pun p a mea d VW Passat 2001.le am deja dar trebuie sa largesc mult gaura.asta cand o veni primavara cu adevarat. :D
|
4 Attachment(s)
Am reusit astazi sa le montez dupa ce am muncit vreo ora la modificari. Pentru ca s-a facut frumos, am si spalat-o putin.;)
|
Foarte frumoasa... un detaliu atat de mic, semnalizarile laterale, si totusi atat de mult schimba...
|
arata super marfa ;) vreau si eu :rolleyes2 cat costa.. ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:29. |
- Copyright 2026 4Tuning