Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Ford (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford.html)
-   -   Ford Taunus '73 (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford/164828-ford-taunus-73-a.html)

james75 30-12-10 18:51

Re: Ford Taunus '73

Quote:

@james .... se vede ca esti pasionat .... felicitari!
PS: interesanta poza cu T2 pe platforma si cu stranepotul remorcand-o ... schimbul de generatii in lumea auto :D
Multumesc, si mai interesant ar fi fost sa fac poza cand am scos busul pe platforma din atelier, strada era ingetata si iesirea era in panta, asa ca am tras de T5 care cara un T2 cu un VW Caddy...:)))

LA MULTI ANI TUTUROR PASIONATILOR DIN ROMANIA

florin_cars 06-01-11 11:36

foarte frumoasa adaptarea la stopurile spate, sunt de T1 sau T2 primul model..chiar imi place mai mult asa. Felicitari !

B-99-SAA 11-01-11 12:18

Mai mare pasiune ca la tine nu am vazut....!!! Te-ai hotarat pana la urma ce motor pui? O sa fie maxima masina (nu ca acum n-ar fi)! Spor la treaba :D

A8 22-05-11 13:00

are tractiune spate???

NWZeu 22-05-11 16:39

Da, are tractiune spate.

A8 22-05-11 17:19

atunci ii prea mishto masina:x

dracushorul 25-05-11 20:18

la ford ar merge niste geamuri electrice fata :) felicitari pentru rezultatele obtinute

james75 26-05-11 08:34

Salut, multumesc mult pentru aprecieri si sfaturi, dar masina a fost vanduta, sper ca noul proprietar sa o ingrijasca si sa ii aduca cat mai multe imbunatatiri. Oricum masina de cateva luni merge in fiecare zi prin Bucuresti si pana acum fara probleme. Pentru mine Fordul a fost o experienta f placuta, dar proiectele mele actuale si de viitor sunt indreptate catre vw broscute, busuri si sper in viitorul apropiat porsche, toate aircoled.

florin_cars 26-05-11 09:37

Ohoo, Porsche aircooled, va fi ceva tare(scump) si fain.
Succes!

james75 26-05-11 09:53

[QUOTE=florin_cars;4352242]Ohoo, Porsche aircooled, va fi ceva tare(scump) si fain.
Succes![/QUOT

Multumesc Florin,

Deja am inceput un prim proiect, sper eu sa devina o masina interesanta: Karmann Ghia din 71, mecanica va fi trecuta pe porsche 944 si motorul va fi un type 4, se va monta injectie, modificari pe la motor, racire tip porsche si inca cateva mici si decisive imbunatatiri. Bineinteles tabla va fi facuta asa cum trebuie, deja dani a construit un "rotisor" pe care caroseria se poate lucra in conditii optime, iar vopseaua va fi in standardele....lui Dani.

Interiorul va trebui sa arate super! Partea interesanta este ca s-a gasit un client care sa plateasca nota de plata, nu va mai fi proiectul meu sau al lui Dani.

edwscho 23-08-11 00:05

Imi place tot ce vad aici! Felicitari pentru toate proiectele, mai ales pentru ford si t2! Acum m-am apucat si eu de un ford taunus din 77 in 2 usi, sper sa scot ceva din el. In copilarie am avut un vw transporter t2 westfalia, in 2 culori, cu roata de rezerva in fata :P. Am fost indragostit de masina aia (desi eram cam mic) si de cand am luat permisul am cautat-o cu gandul sa o cumpar din nou. Intre timp masina s-a rasturnat pe niste serpentine si nu a mai ramas nimic din ea :(. Felicitari inca o data, si spor in tot ceea ce faci :)!

All times are GMT +2. The time now is 10:35.

- Copyright 2026 4Tuning