![]() |
Re: E46 - B 55 RTK 318 ci
@ robynet, tnx dar le-am luat cu tot cu anvelope, sa vad cum ma descurc asa cu ele, nu ma arunc la stretch din prima .. poate pe viitor
@ sprinter, asa am vrut oricum niste jante modulare pe 17, initial am vrut ac schnitzer dar nu am gasit decat un set care s-au si vandut, dar np nu imi pare rau ca le-am luat pe astea, si sa fii sigur ca o sa am grija :) @ lopezz, da imi vine sa nu mai aduc masina acasa pana termina astia de asfaltat pe la noi .. dar deh cu grija merge .. @ constantiono, soon :D iti dai seama ca as vrea si maine dar .. banii sunt problema intotdeauna @ catalinm, da acolo stau, poti sa treci oricand pe aici :) @ quze, am avut pe 18 si sincer simteam nevoia de ceva pe 17, + ca vroiam si cu buza, + modulare @ liviu tex, mersi, suspensia cand o sa imi revin cu banii cat de cat .. normal ca asta e primu lucru care o sa il iau, anyway sa termin cu bac-ul asta cu bine .. si dupaia o sa devine totul mai simplu |
Quote:
|
sincer.....nu ma asteptam sa dea asa de bine pe e46.....oricum cere tranteala.....sa vedem cum o sa dea atunci....dar grabeste-te:D:D.....
felicitari pt achizitie...;) |
dau f bn :)... bv'o
off topic ( caut jante 17 modulare pt e46 ) :)) |
deci e fff tare asa!!!!
dar trebuie sa o lasi jos !!! |
Quote:
|
jantele sunt criminale.dar il sustin si eu pe sprinter ca nu au acelasi efect care il aveau pe pisica.oricum se va schimba situatia cand o sa pui si suspensie!oricum frumoase si f rare!
|
@ lopezz mie imi zici, oricum pe la tec nu o sa o iau in viata mea pana nu se asfalteaza, + ca am luat-o acum spre cimitir dinspre locul meu ca blocasera strada cu utilajele, am stat incordat cat am trecut prin toate craterele, dar am trecut cu bine
@ ar_66_rau mersi :) o sa fie si trantita @ 55bbs tnx @ daffy mersi si da trebuie .. @ morph folii nu o sa pun niciodata, si ai uitat sa adaugi nari negre @ just_say_bobo mersi dar la chestia cu potrivitul depinde fiecare ce vrea .. |
6 Attachment(s)
poze cu a mea,cu jantele alea!
|
nice :D
|
2 Attachment(s)
cam asa se prezinta strada mea .. = repaus la domiciliu
+ urmeaza sa ma duc sa asigur la casco noii "cipici" si cu ocazia asta poate trec si pe la constatari sa imi dea si mie alt partbriz :( |
Quote:
|
am asigurat jantele @ casco, fara nici o taxa ca doar le-a inlocuit pe cele vechi, si daca tot am fost pentru jante am intrebat si de eleronul de luneta si de porbagaj cat ar fi de asigurat, mi s-a parut o suma ok so +2 "optiuni" asigurate, next BIG step: suspensie reglabila, si poate alte chestii mici pe langa
|
Quote:
|
chiar am intrebat si n-a stiut sa imi spuna, cica in caz de ceva se ia pretul de nu mai stiu unde ..
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:55. |
- Copyright 2026 4Tuning