![]() |
Poza mea de vineri...........
http://www.ridejudge.com/rides2/3234.jpg |
ce draq de jante are zici ca`s antene satelit :?
|
frumos \"avionu\"... :shock:
|
1 Attachment(s)
mishto Skyline-ul, de-ar fi al meu.......................................i-as face vant rapid :lol:
si acum poza mea: l-am gasit azi pe la AEM, Abarth preparat de grupa B cu 325 CP, turbo. face un RS4 de-l mananaca cu fulgi cu tot.. |
bah ... nu stiu unde ai gasit masina aia ... da e \"da bomb\" !!!!!!!! :D
|
rustica masina :P .pai masina se pare ca e in timisoara. nu e pozata pe parvan?
|
1 Attachment(s)
Nuie poza, ie film, cu dedicatie pt. akimoto :twisted:
|
absolut... :lol:
|
1 Attachment(s)
da v-am facut-o, nu ? :dance:
de fapt nu are decat vre-o 40-50 ponei originali sub capota. dar arata potential, nu? Corse, pai dk am zis ca am vazut-o la AEM, ce sa caute pe Parvan? toate lucrarile la ea au costat 1200 euroi zise omu, intervievat sub amenintarea unui AK-47 :2gun: plus costul masinii de 350, dar nu o da fara 3500, ce ziceti? interesat careva... mai are una facuta cabrio complet si una doar TARGA |
Re:
Quote:
|
pai sa zicem ca atunci cand e model 66-67 cu clanta de usa primul tip(destul de rare) culoare originala care si acuma se vede pe dedesubt, capote, interior motor, pt ca a fost revopsita de actualul owner doar se vede, cand are doar 70.000km la bord, completa, originala, bordul, chederele ce sunt pe ea sunt originale si arata beton, isi cam merita pretul pt un pasionat adevarat. Ba chair dincolo e mult mai scumpa si de-abia asteapta vre-un italian sa gaseasca asa ceva, ce sa mai si puna problema pretului care la 350 este infim.
Eu unul nu as da o asemenea suma pt ca vreau altceva dar nu poti spune ca e mult in conditiile in care a fost achizitionata. Moderatorul sa ma scuze dar m-a cam luat valul, cum consideri akimoto, e decizia ta. |
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
poza duminica
|
1 Attachment(s)
:o
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:10. |
- Copyright 2026 4Tuning