![]() |
Re: Ce subwoofer aveti pe masina?
Quote:
glumesc desigur mergi cu incredere pe Pioneer TS-WX100BP este mult peste toate celelalte. |
Quote:
ce sa aleg dintre astea PIONEER TS-WX100BP sau Subwoofer auto Sony Xs? |
pioneer este mult superior.
|
Quote:
|
Ground Zero Nuclear 12 spl :D
|
Se mai gaseste in magazine SPL DYNAMICS XTR300D2 ? Adica si in stocuri...
|
4 Attachment(s)
ground zero GZNW 15 si amplificator ground zero GZRA 1.1000D, nu am apucat sa le montez ca nu mai am masina. a avut cineva acest model de amp? este destul de potent cat sa duca nuclearul? cateva sfaturi pentru incinta ar fi bine-venite, multumesc!
|
2 Attachment(s)
woofar Kicker cvr 12:
subwoofer dual 12" diametru difuzoare: 30cm tip incinta: bassreflex impedanta: 2 ohmi putere RMS: 600W putere Max: 1200W raspuns in frecventa: 25Hz - 500Hz sensibilitate: 98dB Amplificator Kicker 08zx750.1: ZX Series Class D Monoblock Car Amplifier RMS Power Rating: 4 ohms: 375 watts x 1 chan. 2 ohms: 750 watts x 1 chan. Max power output: 1500 watts x 1 channel approx. MOSFET power supply Wired remote bass level control included LED power and protection indicators Tuned Bass EQ (0-18 dB bass boost at 40 Hz) Balanced differential inputs make KICKER ZX Amplifiers compatible with any factory radios Eliminates unwanted noise in a system Boost, gain, and crossover frequencies are top-mounted for easy access, and a handy protection indicator featuring a new flashing yellow low-voltage light enhances the end panel Bridgeable operation Speaker-level inputs compatible (switchable) through RCA connection, Kicker 09ZISL required and sold separately Preamp RCA outputs Automatic turn on modes: remote, DC offset, or signal sense Thermal, voltage, and short circuit protection circuitry Variable low-pass filter (50-200 Hz, 24 dB/octave) Subsonic Filter (24 dB at 25 Hz) CEA-2006 compliant amplifier Frequency response: 50-200 Hz Dimensions: 14-11/16"L x 9-5/8"W x 2-1/8"H condensator de 2 farad voi pune si poze reale. in curand.. |
salutari, nu stiu daca am nimerit topicul dar nu as vrea sa mai creez un alt topic pentru o intrebare.
Vreau sa imi achizitionez un amplificator si un subwoofer, problema e ca nu stiu ce amplificator sa aleg (am 2 optiuni), ce imi recomandati ? Subwoofer: Ground zero GZRW 30SPL (1000 W rms) - in cutia lui originala. Amplificator: Inphase Ipa2001d amplificator auto monobloc - 1 canal poate fi legat in punte impreuna cu un alt amplificator identic pentru dublarea puterii clasa D, eficienta 90% putere: la 4 ohmi 1 x 400W RMS (800W RMS in link, 2 amplificatoare) la 2 ohmi 1 x 600W RMS (1200W RMS in link) la 1 ohm 1 x 1000W RMS (2000W RMS in link) filtru subsonic variabil 20-50Hz, panta 24dB filtru low-pass variabil 50-250Hz raspuns in frecventa: 10-250Hz nivel semnal intrare: 0,2V - 6V raport semnal/zgomot: >100dB dimensiuni: 250 x 55.5 x 320 mm logo InPhase iluminat sursa MOSFET protectie termica protectie supraincarcare sigurante - 3 x 25A SAU Ground zero GZHA 2350XII amplificator 2 canale putere RMS: 2 x 240W (4 ohmi) 2 x 430W (2 ohmi) 2 x 700W (1 ohm) stabil la 1 ohm filtru LPF variabil filtru HPF variabil bass boost variabil filtru subsonic variabil reglaj faza variabil: 0 - 180 telecomanda cu fir (bass remote) Problema este ca vor fi montate pe un bmw e46 iar pe masina am cd player-ul original, nu am iesire de subwoofer. Pot pune si boxele masinii prin amplificator ? |
| All times are GMT +2. The time now is 09:46. |
- Copyright 2026 4Tuning