![]() |
Re: E36 - 318i DNY
spor la reparatie, si oricum ar fi un accident, nu prea ai de ce sa fii incantat, o sa vezi ca piesele care sunt de inlocuit o sa vina pe producator (aftermarket) care nu se cumpara cu ce aveai pe masina desi aveau ceva ani, din pacate
|
Quote:
Da asta asa e ... imi e frica sa nu se aseze bine pe masina si sa ramana anumite distante , imperfectiuni . Sa vedem pe parcurs cum va fi . Pe moment sunt in cautare de cateva piese . Mai exact de farul din stanga al masinii , sa fie electric si cu lupa , semnale far pe alb , semnale aripa pe alb , si stopurile spate pe alb . Daca are careva de vanzare , poate posta aici . |
Quote:
|
sal...nu te-ar interesa s-o mai trantesti la pamant pe batranica ?? ar arata mult mai bine :D
|
https://forum.4tuning.ro/482-anunturi...p-65-45-a.html
astea sunt :) in caz de te intereseaza lasa mie sau lu skillzu pm...sal:) ps: transportul il ai gratuit... |
Cam multe de schimbat pentru o lovitura in parcare....dar tot raul spre bine.
Iti stiu topicul inca din prima zi cand ai postat si faza cu bara e aiurea rau :lol: Bafta cu masina si cat mai multi km fara incidente si sfinteste masina cu prima ocazie :D |
Quote:
Quote:
Quote:
Masina mea era parcata , iar respectivul in varsta de 73 de ani impreuna cu al sau Aro 243 , a intrat in masina mea in partea din fata si nu s a oprit pana nu a ajuns in partea din spate . Avea la roti butucuri dalea , ca daca nu le avea nu imi facea toata partea dreapta varza . Si imediat cum o scot din service ma duc sa ii fac o slujba :D |
[QUOTE=Daniel_Toa;3695528]Nu zic :-P
Nu prea ma incanta ideea sa o las mai jos , avem drumuri foarte proaste in oras , mai mereu am 1-2 persoane in masina si cu jantele pe 17 ating cauciucurile in aripi Frate nu atingi nimic, eu sunt la fel de jos cu a mea si nu ating nimic..doar daca vreau sa urc vreo bordura mai nesimtita...dar nu urc.. :) mai gandeste-te:p ... sal |
Masina asta a fost la mine cu cateva luni inainte sa o cumpere Daniel si avea arcuri sport cu care atingea destul de rau, le-am tinut 2 zile dupa care am pus arcuri stock care, si cu astea atinge daca sunt 3 persoane in masina si treci peste o denivelare.
|
:| ciudat ... ok atunci
|
Quote:
|
Incearca un 205 , si nu-ti va mai atinge .
|
1 Attachment(s)
Quote:
Atasez o poza cu specificatiile recomandate pentru jantele tale . Sursa de inspiratie o vei vedea in poza . |
Quote:
In poza respectiva vad ca si ei zic tot de 225.45.r17 . Dar mie la gropi, denivelari imi atinge usor . Trafy a pus arcuri sport pe masina si era groaza , inseamna ca au un ET foarte mare . |
Mai bine zis au ET foarte mic - cu cat scade catre 0 cu atat ET-ul e mai mic (iar rotile ies mai mult inafara) cu cat creste in sus catre 45,50,55 cu atat rotile sunt mai bagate in interior si ET-ul este mai mare!
Da o janta de aluminiu jos si vezi pe interior trebuie sa-i scrie cotele! |
| All times are GMT +2. The time now is 11:34. |
- Copyright 2026 4Tuning