Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Toyota SUPRA vs Audi RS4 ...... (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/1607-toyota-supra-vs-audi-rs4.html)

Al3xius 18-08-04 15:25

TheSinner2 baga frate dovezi(poze, filme) ...ca asa iar ies scandaluri aiurea ! sincer eu cred ca in Romania Cata nu are concurenta ! :twisted:

BogdanCMS 18-08-04 18:02

Virgil am inteles ca are probleme mari cu turbina, si Supra fara turbina e ca ciorba fara leushtean...sper sa-si rezolve repede problemele, ca altfel incep tzaranii sa se laude ca au facut o Supra...o Supra ca a lui bine pusa la punct e \"Ferrari killer\"...

EvLSant0S 20-08-04 05:13

nice.... bv cms-ule :) ferarri killer , questia asta chiar s-a intamplat .... cu m3-u ... cel care a zis-o nu vb prosti.... asa ca ..bishop , sha and the rest.. aminti-va ca acum 1 an... supra a fost in buc... ambreiaju`... mort.... cursa cu porsche si cu m3..... rezultat.... asta e se intampla... cert e ca odata ce te sui in supra.... te indragosteti de ea.... cel putzin la mine asa a fost... e cu totul si cu totul altceva..... , cred ca.... asta a fost tot... 122 de replies , 1200 de views .... aproape 80 de voturi.... supra a cam castigat... 8) 8) 8) 8) 8) 8) ... daca vretzi puteti sa inchidetzi topicul...

sau m-ai lasatzi-l ptr cei care ink nu l-au observat.... peace

B|shOp-VR6 20-08-04 10:02

Nu inchideti.. stati asa... k fac repede 20 usere si votez rs4 :lol: :lol: :lol:

BogdanSHA 22-08-04 01:52

Da, anul trecut. Credeam ca se referea la vara asta.
Ce scor strans - de-aia nu avem noi masini de-astea - nu ne putem hotari :wink: :D

madfish 06-10-04 16:09

toyota supra clar ...

Calindcm 06-10-04 18:03

GOD BLESS EUROPEAN CARS !!! :) :) :)

Speedy 06-10-04 21:12

tot 37 la 31 e pt Supra :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: 8) :lol: :wink: :peace:

200SX 06-10-04 21:19

am eu vreo 32 de useri gata sa voteze ;)

chiar nu s-a sesizat nimeni data trecuta, nici macar nu au fost stersi userii aia

baghy 09-10-04 15:24

eu sunt cu supra imi place cum arata :) de miscat nu stiu cum se misca din pacate :(

EvLSant0S 11-10-04 14:02

:D stiu eu ... e pur si simplu mortala .. hai sa-ti explic ... dintr-o tura cu supra .. in 2-3 sute de metrii .. nush daca a fost blana .. presupun ca nu .. anyway ... la sfarsitul celor 2-3 sute de metrii ... eu nu mai puteam sa inghit ... nu mai aveam saliva... si o senzatie de nedescris ... toate astea s-au intamplat datorita lui DZ1 :D mersi mult virgil :) a fost vara verilor... :D in acceiasi zi .. am avut DEOSEBITA placere de a merge si cu cata rs4 :) alt monstru ... bestial ... senzatie in amandoua ... superb , pur si simplu nu mai am cuvinte... si cand imi amintesc ce frumos a fost :D ma apuca toate cele ..

CT-87-ADY 11-10-04 14:34

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
:D stiu eu ... e pur si simplu mortala .. hai sa-ti explic ... dintr-o tura cu supra .. in 2-3 sute de metrii .. nush daca a fost blana .. presupun ca nu .. anyway ... la sfarsitul celor 2-3 sute de metrii ... eu nu mai puteam sa inghit ... nu mai aveam saliva... si o senzatie de nedescris ... toate astea s-au intamplat datorita lui DZ1 :D mersi mult virgil :) a fost vara verilor... :D in acceiasi zi .. am avut DEOSEBITA placere de a merge si cu cata rs4 :) alt monstru ... bestial ... senzatie in amandoua ... superb , pur si simplu nu mai am cuvinte... si cand imi amintesc ce frumos a fost :D ma apuca toate cele ..

ooof ce NOROC PE CAPU` tau!!! :x :x :x

ffocus 11-10-04 16:06

supra all the way!!!

EvLSant0S 11-10-04 16:43

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-87-ADY\"
Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"

ooof ce NOROC PE CAPU` tau!!! :x :x :x

stiu :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug

ZoliaT_2 11-10-04 17:27

ceva practic sau la obiect aveti de spus ?

All times are GMT +2. The time now is 20:30.

- Copyright 2026 4Tuning