![]() |
TheSinner2 baga frate dovezi(poze, filme) ...ca asa iar ies scandaluri aiurea ! sincer eu cred ca in Romania Cata nu are concurenta ! :twisted:
|
Virgil am inteles ca are probleme mari cu turbina, si Supra fara turbina e ca ciorba fara leushtean...sper sa-si rezolve repede problemele, ca altfel incep tzaranii sa se laude ca au facut o Supra...o Supra ca a lui bine pusa la punct e \"Ferrari killer\"...
|
nice.... bv cms-ule :) ferarri killer , questia asta chiar s-a intamplat .... cu m3-u ... cel care a zis-o nu vb prosti.... asa ca ..bishop , sha and the rest.. aminti-va ca acum 1 an... supra a fost in buc... ambreiaju`... mort.... cursa cu porsche si cu m3..... rezultat.... asta e se intampla... cert e ca odata ce te sui in supra.... te indragosteti de ea.... cel putzin la mine asa a fost... e cu totul si cu totul altceva..... , cred ca.... asta a fost tot... 122 de replies , 1200 de views .... aproape 80 de voturi.... supra a cam castigat... 8) 8) 8) 8) 8) 8) ... daca vretzi puteti sa inchidetzi topicul...
sau m-ai lasatzi-l ptr cei care ink nu l-au observat.... peace |
Nu inchideti.. stati asa... k fac repede 20 usere si votez rs4 :lol: :lol: :lol:
|
Da, anul trecut. Credeam ca se referea la vara asta.
Ce scor strans - de-aia nu avem noi masini de-astea - nu ne putem hotari :wink: :D |
toyota supra clar ...
|
GOD BLESS EUROPEAN CARS !!! :) :) :)
|
tot 37 la 31 e pt Supra :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: 8) :lol: :wink: :peace:
|
am eu vreo 32 de useri gata sa voteze ;)
chiar nu s-a sesizat nimeni data trecuta, nici macar nu au fost stersi userii aia |
eu sunt cu supra imi place cum arata :) de miscat nu stiu cum se misca din pacate :(
|
:D stiu eu ... e pur si simplu mortala .. hai sa-ti explic ... dintr-o tura cu supra .. in 2-3 sute de metrii .. nush daca a fost blana .. presupun ca nu .. anyway ... la sfarsitul celor 2-3 sute de metrii ... eu nu mai puteam sa inghit ... nu mai aveam saliva... si o senzatie de nedescris ... toate astea s-au intamplat datorita lui DZ1 :D mersi mult virgil :) a fost vara verilor... :D in acceiasi zi .. am avut DEOSEBITA placere de a merge si cu cata rs4 :) alt monstru ... bestial ... senzatie in amandoua ... superb , pur si simplu nu mai am cuvinte... si cand imi amintesc ce frumos a fost :D ma apuca toate cele ..
|
Re:
Quote:
|
supra all the way!!!
|
Re:
Quote:
|
ceva practic sau la obiect aveti de spus ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:30. |
- Copyright 2026 4Tuning