![]() |
Re: Freehand Design - Challenge
Quote:
ador jaguarul asta..sper sa`mi iese ce am in cap succes la teze sergini0 |
Mersi, la urmatorul challenge voi incerca sa particip, problema e ca-mi ia destul de mult.
|
1 Attachment(s)
atat am putut si eu..succes baieti
|
2 Attachment(s)
atat pot eu...
nici nu stiu daca mai e valabil |
Pai, mai trebuie vreo doi ca sa facem challenge-ul... Se mai baga cineva?
|
Hai ca as incerca si eu ceva...sa vedem ce o sa iasa ;)
|
Daca imi iese schita la fel de bine ca in poza,dar am folosit linii ajutatoare o sa spuna cineva ca este copiat sau asa ceva? :?:
|
depinde ce intelegi tu prin copiat..daca ai pus foaia pe monitor (sau ce metoda se mai foloseste mai nou) e clar copiat..este egala cu zero lucrarea..daca ai facut totul cu mana ta si doar uitandu`te la o poza fara "indigo" (am zis doar uitandu`te) e bine..inseamna ca e o lucracre 100% facuta de tine..sa nu crezi ca ne poti pacali..ne dam seama ..si daca esti prins ..din cate stiu primesti ban
|
mai oameni buni, voi in loc sa umpleti monitorul de desene, mai mult faceti teoria kibritului... va astept cu lucrari pentru challenge, si dupa aia decidem cine a copiat si cine nu, ca doar voteaza toata lumea
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Pai eu am intrebat ca sa nu faci, silviun95 ca data trecuta cand ziceai ca mi-a iesit prea bine mercedesul si nu este facut de mine :rolleyes2 ...Eu stiu ca nu am copiat nicio liniuta.Dar vroiam sa fiu mai sigur,pentru a nu fi banat :???:
Spuneti-mi inainte sa postez varianta finala,daca schita asta este copiata: Attachment 1488776 |
Esti culmea, ti-am zis ca e diferenta mare intre aia si originala si in plus se vede ca ai folosit linii nu ai desenat cu foaia pe monitor.. asa ca.. chill! :D
|
:chillpill
Daca nu e copiata (nu mi se pare copiata), nu ai de ce sa-ti fie teama. Inainte sa se ia sanctiuni desenele suspecte sunt analizate bine... |
Quote:
ps:ai grija cu dublul post :D |
hei baieti am inceput si eu jaguarul.pot sa particip si eu:?::?:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:45. |
- Copyright 2026 4Tuning