Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Freehand - Desene de mana (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana.html)
-   -   Freehand Design - Challenge (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/160204-freehand-design-challenge.html)

silviun95 14-05-10 21:07

Re: Freehand Design - Challenge

Quote:

Originally Posted by sergini0 (Post 3360476)
Are indrumator bun :D.
musashi gero, ma oftici rau cu challenge-ul asta ca-mi place masina dar urmeaza o perioada plina de teze:(, pff...

aha :D se explica
ador jaguarul asta..sper sa`mi iese ce am in cap
succes la teze sergini0

sergini0 15-05-10 13:45

Mersi, la urmatorul challenge voi incerca sa particip, problema e ca-mi ia destul de mult.

silviun95 15-05-10 16:58

1 Attachment(s)
atat am putut si eu..succes baieti

musashi gero 23-05-10 10:26

2 Attachment(s)
atat pot eu...
nici nu stiu daca mai e valabil

Evoluzione 23-05-10 12:13

Pai, mai trebuie vreo doi ca sa facem challenge-ul... Se mai baga cineva?

Criss 10 23-05-10 16:41

Hai ca as incerca si eu ceva...sa vedem ce o sa iasa ;)

Criss 10 25-05-10 09:03

Daca imi iese schita la fel de bine ca in poza,dar am folosit linii ajutatoare o sa spuna cineva ca este copiat sau asa ceva? :?:

silviun95 25-05-10 14:56

depinde ce intelegi tu prin copiat..daca ai pus foaia pe monitor (sau ce metoda se mai foloseste mai nou) e clar copiat..este egala cu zero lucrarea..daca ai facut totul cu mana ta si doar uitandu`te la o poza fara "indigo" (am zis doar uitandu`te) e bine..inseamna ca e o lucracre 100% facuta de tine..sa nu crezi ca ne poti pacali..ne dam seama ..si daca esti prins ..din cate stiu primesti ban

musashi gero 25-05-10 20:08

mai oameni buni, voi in loc sa umpleti monitorul de desene, mai mult faceti teoria kibritului... va astept cu lucrari pentru challenge, si dupa aia decidem cine a copiat si cine nu, ca doar voteaza toata lumea

silviun95 25-05-10 23:19

Quote:

Originally Posted by musashi gero (Post 3389349)
mai oameni buni, voi in loc sa umpleti monitorul de desene, mai mult faceti teoria kibritului... va astept cu lucrari pentru challenge, si dupa aia decidem cine a copiat si cine nu, ca doar voteaza toata lumea

Da asa este..dar daca el tot intreaba fara sa faca niciun desen ce ar trebui sa.i raspundem? Eu am facut primul desenul..si mai fac daca mai vreti ..si daca imi mai dati timp ca sa "umplu monitorul de desene" :d chiar mai asteptam desene..ca e chiar frumos jaguarul asta..merita ceva pe masura

Criss 10 26-05-10 09:31

1 Attachment(s)
Pai eu am intrebat ca sa nu faci, silviun95 ca data trecuta cand ziceai ca mi-a iesit prea bine mercedesul si nu este facut de mine :rolleyes2 ...Eu stiu ca nu am copiat nicio liniuta.Dar vroiam sa fiu mai sigur,pentru a nu fi banat :???:

Spuneti-mi inainte sa postez varianta finala,daca schita asta este copiata:

Attachment 1488776

sergini0 26-05-10 12:06

Esti culmea, ti-am zis ca e diferenta mare intre aia si originala si in plus se vede ca ai folosit linii nu ai desenat cu foaia pe monitor.. asa ca.. chill! :D

Evoluzione 26-05-10 13:56

:chillpill

Daca nu e copiata (nu mi se pare copiata), nu ai de ce sa-ti fie teama. Inainte sa se ia sanctiuni desenele suspecte sunt analizate bine...

silviun95 26-05-10 14:36

Quote:

Originally Posted by Criss 10 (Post 3390541)
Spuneti-mi inainte sa postez varianta finala,daca schita asta este copiata:

Attachment 1488776

la fel cum au spus si ceilalti..daca tu stii ca nu e copiata nu ai de ce sa`ti fie frica..si la desenul celalalt stiu de ce am spus ce am spus..ca e o diferenta mult prea mare intre dric si mercedes..si totusi..nu trecuse decat cateva zile..dar daca stii tu ca ai facut`o cu mana ta calm..

ps:ai grija cu dublul post :D

Yonutz_Design 27-05-10 21:28

hei baieti am inceput si eu jaguarul.pot sa particip si eu:?::?:

All times are GMT +2. The time now is 19:45.

- Copyright 2026 4Tuning